RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dawda tilbake

Dawda Leigh har vært ute av spill siden midten av november da han opererte en vond tå. Nå er unggutten som imponerte mange VIF-tilhengere i fjor tilbake i lett trening.

Tung periode

- Jeg hadde smerter i tåa, og det ble verre og verre. Jeg trente mindre, men det hjalp heller ikke. Dermed ble det operasjon, forteller Dawda til vif-fotball.no.

Han spilte 21 kamper i fjor - 15 av dem fra start. Unggutten imponerte mange med sine offensive raid fra sin kantposisjon.

- Det er tungt å være ute lenge med skade, men nå håper jeg snart å være tilbake for fullt. I øyeblikket er jeg med på de rolige balløktene, og om få uker håper jeg å trene for fullt, sier Dawda.

Optimist

Han innrømmer at det lange avbrekket har vært tungt, men ser fremover og mener han vil lære av motgangen.

- Første del av fjoråret var morsomt. Det var viktig for meg å prestere da. Særlig når jeg i ettertid har vært ute med skade så lenge. Nå kjenner jeg ikke noe til skaden, og er optimist. Jeg har fått masse støtte mens jeg har vært skadet, og det setter jeg stor pris på, sier han

Dawda liker det han har sett av Vålerenga i vinterens treningskamper.

- Vi er i mye bedre form nå enn på samme tid i fjor. Det er mye kvalitet i laget, og det handler om å få det ut. Det er ikke mange lag som kan måle seg med oss når det gjelder tekniske spillere, avslutter Dawda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere