RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Død mann funnet i sjøen i Kristiansand

Kristiansand (NTB): Turgåere fant søndag en død mann i sjøen på Fiskåtangen i Kristiansand. Han bar preg av å ha ligget i vannet i lengre tid og kan være en mann som fra før er savnet i distriktet.

- Vi var ute og gikk tur like etter klokken 19 da vi så mannen ligge i vannkanten, sier Tone Langeland og Hans Hoff, som fant mannen, til Fædrelandsvennen.

Politiet opplyser at det er for tidlig å si noe om årsaken til dødsfallet eller om det har skjedd noe kriminelt.

- Det kan vi ikke si noe om foreløpig. Den avdøde vil bli tatt hånd om, og vi vil vurdere om vedkommende skal sendes til obduksjon. Vi har også sendt en tekniker til stedet for å undersøke saken videre, opplyser operasjonsleder Vidar Neset i Agder politidistrikt.

Personen har ligget i vannet i lengre tid, ifølge politibetjent Yngvar Larsen, men det er for tidlig å si om mannen har falt i sjøen på Fiskåtangen eller om han ble fraktet dit med vind og vær.

For tiden er det kun én person som er registrert savnet i politidistriktet. Det er for tidlig å si om det er den savnede personen som nå er funnet, men tøyet kan tyde på det. Den døde mannen ble søndag kveld sendt til sykehuset i Kristiansand for identifisering. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere