RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Dokka 20150709. En død person ble funnet i en brennende bil ved Torpeskogen nær Dokka i Oppland natt til mandag. Den døde er ikke identifisert. Foto: Per Zhang Skjønberg/Oppland Arbeiderblad / NTB scanpix
Dokka 20150709. En død person ble funnet i en brennende bil ved Torpeskogen nær Dokka i Oppland natt til mandag. Den døde er ikke identifisert. Foto: Per Zhang Skjønberg/Oppland Arbeiderblad / NTB scanpix Foto: Per Zhang Skjønberg/Oppland Arbeiderblad (NTB scanpix)

Død person funnet i brennende bil i Oppland

Sist oppdatert:
En død person ble funnet i en utbrent bil ved Torpeskogen nær Dokka i Oppland natt til mandag. Den døde er ikke identifisert.

– Vi vet veldig lite om hva som har skjedd, så vi anser dødsfallet som mistenkelig. Vi holder alle muligheter åpne, sier politiadvokat Trine Hanssen i Vestoppland politidistrikt til NTB.

Politiet fikk tips fra et vitne klokka 4 natt til mandag om en bil som brant. Brannvesenet slukket den brannen, før de i etterkant oppdaget en død person i førersetet, skriver Dagbladet.

Ifølge Oppland Arbeiderblad ble hele grusplassen hvor bilen sto, avsperret. Også deler av den nærliggende skogen var sperret av mandag formiddag.

– Vi har kriminalteknikere på stedet og undersøker hvem den avdøde kan være, sier politiadvokat Hanssen til NTB.

Politiet vet hvem som står som eier av bilen, men kan ikke utelukke at det er en annen person som er funnet død.

– Vi er litt avventende. Vi får bistand fra Kripos til obduksjon og identifisering, opplyser Hanssen.

Politiet i Vestoppland har foreløpig ikke fått meldinger om savnede i området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere