RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BÅRET BORT: Personen som ble funnet død ved Årungen onsdag kveld, ble båret ned fra et skoleholt like ved rasteplassen sørøst for Årungen.
BÅRET BORT: Personen som ble funnet død ved Årungen onsdag kveld, ble båret ned fra et skoleholt like ved rasteplassen sørøst for Årungen. Foto: Bjørn V. Sandness (Østlandets Blad)

Død person funnet ved Årungen

Sist oppdatert:
Det er funnet en død person ved sjøen Årungen på grensa mellom Ås og Frogn kommune onsdag kveld.

ÅRUNGEN (Amta.no): Follo politidistrikt meldte rundt 22.30 onsdag kveld om en død person som er funnet ved sjøen ved Årungen, melder Amta.no.

- Vi tror vi har funnet ID til personen og jobber nå med å varsle de antatt pårørende. Vi avventer hva obduksjonen viser i morgen før vi kan si noe mer, sier operasjonsleder Øystein Sjøtveit i Follo politidistrikt til Amta.

Han ønsker ikke på nåværende tidspunkt å si noe mer om personen, hvem som har varslet politiet eller hva som kan være årsaken til dødsfallet.

Personen er funnet på grensen mellom Ås og Frogn kommune, og personens identitet og dødsårsak er foreløpig ukjent, skriver Follo politidistrikt på Twitter.

Politiet melder at de nå rutinemessig har iverksatt undersøkelse og etterforskning rundt dødsfallet.

Den døde ble båret ned fra et skogholt som ligger rett bak toalettene på den gamle rasteplassen sørøst for Årungen.

Da Amta kom til stedet holdt én politipatrulje og flere krimteknikkere på med å frakte den omkomne ned fra skogholtet som ligger bak den tidligere rasteplassen.

- Vi har mannskap der nå som undersøker stedet hvor den omkomne ble funnet, sier operasjonslederen.

Saken fortsetter.

FUNN: Etter at den døde var båret ned fra skogholtet, kom teknikere fra Follo-politiet med en pappeske med det som ble funnet på stedet.


– De kom bærende med båren og like etterpå kom det en tekniker med en pappeske med det som var sikret på stedet, observerte Østlandets Blads fotograf på stedet.

Les flere saker fra Amta.no her!

Les flere saker fra ØB.no her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere