RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde av blodtap

Trond Kristian Johannessen ble drept på Gylenpris fredag. Foto: Politiet/Sindre Raknes
Trond Kristian Johannessen ble drept på Gylenpris fredag. Foto: Politiet/Sindre Raknes Foto: Politiet/Sindre Raknes
Sist oppdatert:
Trond Kristian Johannessen (35) døde som følge av stort blodtap. Politiet bekrefter nå at det ble brukt et stikkvåpen.

- Avdøde ble i dag obdusert, og det er konklusjonen i den foreløpige obduksjonsrapporten, bekrefter politioverbetjent Rigmor Isehaug overfor BA.

Kristiansen segnet om ved et busstopp på Gyldenpris i 1615-tiden sist fredag. Han fikk førstehjelp av busspassasjerer, men livet sto ikke til å redde, og han døde senere av skadene på Haukeland sykehus.

Politiet har i hele helgen etterforsket drapssaken, og Isehaug håper på en snarlig oppklaring. Ingen er foreløpig siktet for ugjerningen, men etterforskerne har flere konkrete personer som de vurderer som interessante.

Flere vitner skal ha sett en person som jaget Johannessen fra Carl Konows gate og opp mot lyskrysset nedenfor Puddefjordsbroen. Politiet er fortsatt interessert i opplysninger fra vitner som kan ha sett noe i området fredag ettermiddag.

Etterforskningsledelsen ønsker ikke å kommentere om de har funnet et stikkvåpen eller resultater fra mobiltelefonspor, tekniske undersøkelser eller vitneopplysninger.

Les flere nyhetssaker fra Bergensavisen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere