RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Døde da politiet ikke rykket ut

Sist oppdatert:
Politiet ble varslet om en hjelpeløs kvinne i en hule på Møhlenpris. En uke senere ble det funnet et kvinnelik på stedet.

(iBergen.no): Politiet fikk melding om en hjelpeløs ruset kvinne i en tunnel, men de rykket ikke ut. En uke senere, forrige fredag, fant tilfeldige forbipasserende liket av en kvinne i tunnelen.

Savnet kvinne
19-åringen hadde vært savnet i en uke. Politiet mener at det kan være denne kvinnen som ble funnet død i en tunnel på Møhlenpris sist fredag, melder bt.no.

Trengte hjelp
Tunnelen der kvinnen ble observert er stengt med en dør, men sprøyter på bakken vitner om at tunnelåpningen blir brukt av narkomane. De forbipasserende mente kvinnen åpenbart trengte hjelp, men trodde situasjonen var tatt hånd om siden politiet var varslet.

- Jeg lurte på om vi skulle vente der eller gå videre. Vi gikk beskjed av politiet om bare å gå videre, sier Espen Skotvold til bt.no.

Overdose?
Den døde kvinnen skal obduseres og undersøkes ved Gades Institutt i dag, for å få sikker identifikasjon, men det kan virke som at overdose er årsak til kvinnens død.

Kritisk til politiet
Espen Skotvold, en av de forbipasserende, er kritisk til politiets håndtering av saken.

- Jeg setter spørsmålstegn ved politiets prioriteringer. Hvis det nå viser seg at dette er kvinnen som døde, er det ille, sier Skotvold.

Ifølge visepolitimester John Reidar Nilsen håndterte politiet situasjonen korrekt, men vil likevel be Spesialenheten for politisaker etterforske saken.

Les flere nyheter hos iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere