RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsulykke i barnehage ferdig etterforsket

Sist oppdatert:
Ålesund (NTB): Politiet er nå ferdig med etterforskningen etter at en fire år gammel gutt døde i en barnehage i Ålesund 27. juni i fjor. Saken er oversendt statsadvokaten.

– Vi har i vår innstilling vurdert saken etter straffeloven og andre aktuelle lovbestemmelser. Politiet kan ikke på nåværende tidspunkt kommentere noe mer detaljert, verken rundt faktum eller om hvilke bestemmelser saken har vært vurdert etter, sier politiadvokat Gudrun Kalvatn i Sunnmøre politidistrikt.

En 4 år gammel gutt i Blindheim barnehage i Ålesund omkom i en tragisk ulykke den 27. juni 2014. Etter ulykken fastslo politiet at dødsårsaken var at gutten fikk en snor fra en ryggsekk rundt halsen og døde som følge av det.

Den ferdig etterforskede saken er oversendt statsadvokatene i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane til påtaleavgjørelse, opplyser politiet.

Det er statsadvokat Ingvild Thorn Norheim som har ansvaret for den videre behandlingen av saken

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere