RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødsulykke i Drammen

Foto: Joakim Fjeldli
Sist oppdatert:
En person er omkommet og tre er skadd, en av dem livstruende.

To biler kolliderte søndag ettermiddag i Konnerudgata i Drammen.

En person er bekreftet omkommet.

– Vi fikk melding om ulykken 14.30, og redningsetatene var på stedet kort tid etter. Det var to biler involvert, og fire personer. En ble erklært død på stedet, sier operasjonsleder Magne Lie i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

En kvinne ble brakt til Drammen sykehus, og en kvinne og en mann er fløyet til Ullevål sykehus. Det ble sendt to luftambulanser til ulykkesstedet, i tillegg til de andre redningsetatene.

Politiet opplyser at de foreløpig ikke har identifisert den omkomne.

Etter kollisjonene tok det fyr i den ene bilen, men politiet kan foreløpig ikke gå ut med flere detaljer om ulykken. Politiets teknikere og veivesenets ulykkesgruppe har rykket ut til stedet.

– Konnerudgata er nå stengt mens vi gjør undersøkelser, og vi vet ikke når den blir åpnet igjen. Det er omkjøring via Skoger eller Nedre Eiker, opplyser Lie.

Ved 18.30-tiden var Konnerudgata fortsatt stengt, og politet vet ikke når den vil bli åpnet igjen. Det er omkjøring via Skoger eller Nedre Eiker, opplyser politiet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere