RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dødt barn funnet i søppelsekk i Stockholm

Sist oppdatert:
Stockholm (NTB): Svensk politi har satt i gang drapsetterforskning etter funnet av et dødt barn på en gravplass i Solna nord i Stockholm. Barnet var gravd ned og pakket inn i en søppelsekk.

Politiet sperret av området etter funnet onsdag og etterforsker saken som et mulig drap, skrev avisen Aftonbladet. Det er ikke kjent hvor gammelt det døde barnet var, men ifølge kirkegårdssjef Lars Wetterlund er det ikke snakk om noe spedbarn.

Levningene var i en slik tilstand at det var vanskelig å fastslå hvilket kjønn barnet hadde, eller hvor gammelt det var da det ble begravd. Funnet ble gjort da en grav fra 1969 skulle slettes som forberedelse til en ny begravelse.

- Barnet kan ha blitt lagt der en kveld eller en helg når det ikke er personale til stede her, sier Lars Wetterlund til Aftonbladet.

- Vi begraver ikke mennesker i plastsekker, fastslår kirkegårdssjefen som straks forsto at noe var galt da han fikk se funnet.

Wetterlund tror ikke det døde barnet har ligget på stedet særlig lenge, skrev nyhetsbyrået TT. Politiets teknikere fortsatte sitt arbeid på funnstedet utover ettermiddagen og kvelden onsdag og regnet med å jobbe videre med saken torsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere