*Nettavisen* Nyheter.

De 10 beste nye spillene

På verdens største spillmesse får verdens spillpresse se og prøve alle de nye spillene som slippes det neste året. Her er titlene vi i Spillmagasinet gleder oss mest til.

15.05.06 08:47

LOS ANGELES (Spillmagasinet): E3 2006 har i motsetningen til forventingene vært ganske fattig på store spillnyheter.

Studioene har i hovedsak holdt seg til sikre oppfølgere, men med både PlayStation 3 og Nintendo Wii på vei har det naturligvis dukket opp et knippe spennende nye titler.

Her er Spillmagasinets topp ti anbefalinger for året som kommer.

Spore
Når Will Wright, skaperen av The Sims, setter i gang med et nytt prosjekt, vet du at det er seriøse saker det er snakk om. Spore ser ut til å bli hans mest ambisiøse prosjekt så langt, og vi gleder oss til å sette oss ned med det ferdige spillet.

Army of Two
Army of Two er et helt nytt skytespill fra Electronic Arts og ser ut til å kombinere slående grafikk med et unikt taktisk system hvor to spillere må tenke som en for å klare seg gjennom brasene.

Resistance: Fall of Man
Det PS3-spillet som best vitner om hvilke krefter som skjuler seg i Sony sitt nestegenerasjonsmonster. Du skal skyte romvesener både innendørs og utendørs i en utrolig lekker, men ødelagt variant av 1950-tallets Storbritannia.

Assassin’s Creed
Det første spillet i en kommende trilogi fra teamet bak Prince of Persia ser rett og slett fantastisk ut. Spillet er basert på korstogsperioden rundt Israel på 1100-tallet, men E3-messen avslørte at spillet skjuler historie fra nåtiden også – uvisst hva dette er. Vi er spente på kampsystemet som er kontekstbasert, men tittelen er blant de mest lovende.

Mass Effect
Rollespillmesterne hos Bio Ware har tidligere gitt oss perler som Knights of the Old Republic og Jade Empire, og Mass Effect ser ut til å bli minst like bra. Et kreativt kampsystem og en spennende historie, hvor du skal hindre at alt liv i universet blir tilintetgjort, er bare noe av det som gjør at vi gleder oss.

Gears of War
Actionskytespillet Gears of War ser akkurat så bra ut som vi håpet. Vi har prøvd en del mulitplayerkamper i spillet, og det virker usannsynlig at vi blir skuffet når spillet slippes.

God of War II
Oppfølgeren til God of War byr på mer av det samme, men med et sterkt utvidet repertoar av måter å drepe fiender på. Kan vi egentlig be om mer?

Wii Tennis
Wii Tennis er på lang vei det mest interessante spillet vi har prøvd på E3. Spillere bruker den mye omtalte kontrolleren til Nintendo Wii som en tennisracket, og vi er imponert over hvor følsom og nøyaktig vi kunne kontrollere ballen. Tennisproffene skrudde og lobbet, og viste hvilken ypperlig underholdningsmaskin Nintendo Wii ser ut til å bli.

Crackdown
Crackdown var en skuffelse under X05-messen i Amsterdam i fjor, men nå har utviklerne fått litt mer tid på seg og tittelen ser svært morsom ut. Crackdown er et actionskytespill utført i tegneseriestil og du utvikler etter hvert umenneskelig sterke krefter som strengt tatt ikke kan bli kjedelig i et konsollspill.

Heavenly Sword
Voldseposet Heavenly Sword imponerte alle med sine spektakulære og storslåtte kampscener, og alle som liker God of War-spillet kommer antagelig til å elske dette. Dersom spillet virkelig blir så bra som det ser ut til da.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag