RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De 10 beste spillene fra E3

Sist oppdatert:
Verdens største spillmesse er over for denne gang. Tusenvis av spill har blitt vist frem og testet av 80.000 mennesker, og vi prøver det å umulige: Å kåre de ti beste.
 1. Black
  Black er et skytespill ulikt noe annet konsollskytespill og ser helt uvirkelig pent ut. Selv med mye grafikkpussing igjen og kjørende på en Playstation 2, banker det samtlige konkurrenter ned i støvlene. At det ikke var antydning til hakking under heftige skuddvekslinger, gjør det hele enda mer imponerende. Spillet lanseres på PS2 og Xbox i februar neste år.
 2. Gears of War
  - Gjør vondt de menneskene som står deg nærmest, heter det i reklamen for Xbox 360. Gears of War er spillet du trenger til det. Utviklerne av spillet forsøker å blande sammen skrekk- og actionsjangerne i god Hollywood-stil, og det ser ut til at de har lykkes. I alle fall med det sistnevnte. Spillet slippes eksklusivt på Xbox 360.
 3. King Kong
  King Kong er actionspillet bygget på Peter Jacksons nye film med samme navn. Spillet ser svært bra og svært spennende ut, med sterke filmatiske effekter. Spillet slippes Xbox 360 og PS3 når disse konsollene er klare, i tillegg til alle dagens formater.
 4. Burnout Revenge
  Tro det eller ei. Krasjingen i Bournout: Takedown var bare en bonus, og spillet var først og fremst ment å være et racingspill. Denne gangen er det meningen at du skal krasje. Og blir du krasjet i: Ta hevn. Spillet slippes på alle formater før jul.
 5. Legend of Zelda: Twilight Princess
  Zelda siste eventyr ser ut til å bli like magisk og imponerende som de foregående. Slippes til Gamecube før jul.
 6. Perfect Dark Zero
  Kanskje det mest etterlengtede spillet i historien etter Half-Life 2. Heltinnen Joanna Dark er endelig tilbake, på Xbox 360. Multiplayerdelen (som er den eneste vi har sett) ser imponerende ut, låner det beste fra de beste og legger til en del nye fete ting. Spillet virker balansert og gjennomtenkt. Slippes eksklusivt til Xbox 360.
 7. F.E.A.R.
  Grøssespill med Hollywood-effekter som holder deg oppe om natta. Nydelig grafikk og så mye grafisk vold at spillet har blitt kraftig klippet i den tyske versjonen gjør F.E.A.R. til et spill du ikke bør gå glipp av. Slippes på PC.
 8. Kameo
  Endelig et plattformspill til Xbox. Det vil si Xbox 360. Vi har bare fått se en teknologidemo, men spillet virker lovende, svært lovende. Slippes eksklusivt til Xbox 360 til lansering.
 9. Brothers In Arms: Earned in Blood
  Oppfølgeren til Road to Hill 30 er mer av det samme + en del ekstra. Som vanlig er spillet 100 prosent autentisk, og fremviser imponerende kunstig intelligens. Utviklerne mener faktisk at spillet byr på uendelig med spilletid fordi nazistene kan finne på nye ting hver gang du spiller det. I tillegg slipper du å kontrollere ditt eget lag på mikronivå. Svært lovende. Slippes på dagens konsoller.
 10. Need For Speed: Most Wanted
  Et ganske enkelt lekkert spill. EA kan ikke gjøre mye galt med denne tittelen, og spillet har aldri sett bedre ut enn til Xbox 360. Utviklerne har snekret inn mer realistiske omgivelser og en del nye funksjoner også. Spillet kommer ut før jul til alle konsoller.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere