*Nettavisen* Nyheter.

De 5 beste arkadespillene

Har du kjøpt en Xbox 360, og lurt på om du skal laste ned et arkadespill? Her er våre anbefalinger.

19.12.05 11:24

Det er bare noe med de spillene som har overlevd 20 års utvikling. Tross latterlig grafikk etter dagens standard, er de fremdeles like morsomme og underholdende.

For noen skarve kroner kan du laste ned en rekke gode spill fra onlinetjenesten Xbox Live, nærmere bestemt Xbox Live Arcade.

Her er de 5 beste spillene, etter vår mening. De fleste spillene har gratis demoer du kan laste ned og prøve først.

Geometry Wars

Enkelhet er ofte brukt som argument mot spill. Her er det et strålende argument for. Du styrer et romskip rundt i en liten firkant og skal skyte alle de forskjellige figurene som kommer mot deg. Høres det enkelt ut? Vent til du prøver. Det beste spillet på Xbox Live Arcade.

Hexic HD

Et puslespill av den avanserte sorten. For alle som liker å bruke de små grå. Omtrent som Tetris, eller andre narkotikum. Du blir avhengig. I tillegg så er spillet laget av samme mann som Tetris.

Bejewelled 2

Omtrent som det over, men muligens noe enklere å mestre. Glitrende spillbarhet og svært morsomt live. Her skal du bytte forskjellige juveler slik at de lager rekker. Utrolig enkelt, men samditig svært avansert.

Zuma

Når vi er inne på spill som du blir avhengig av. Her er nummer tre. Strålende gjennomført. Du er en magisk frosk som skyter fargeballer. Høres muligens ut som noe Brian Wilson fant på under syrebruk på 60-tallet, men dette er virkelig morsomt og stressende.

Hardwood Backgammon

Noen ganger trenger du å få med ikke-spillende mennesker inn på Xboxen din, og da trenger du spill som dette.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag