RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De best kledte mennene

Her er årets trendløver.

(SIDE2): Som Side2 skrev i går har People Magazine gitt ut sin årlige liste over hvem de mener fortjener skryt for sin stil, og hvem de mener bør tenke seg om to ganger før de går ut døra neste gang.

Les om kvinnene her:Best og verst kledd i 2007

Se bilder av alle herrene nederst i artikkelen

Nå er det mannfolkas tur, og her er den ærefulle listen:

1. David Beckham


Becks har nylig tatt med seg sin fru og sønner og flyttet til selveste Hollywood. Om det er det som har ført ham inn på People Magazines liste vites ikke, men bladet er særdeles fornøyd med hans klessmak i alle fall. Nå mistenker vi kanskje at det er mer Fru Beckhams skyld at David er så stilig kledd... Uansett, Becks passer det meste, og har en avslappet stil til hverdags, hvor han ofte kombinerer jeans med en enkel t-skjorte og skinnjakke.

2. Terrence Howard
Den Oscar-nominerte skuespilleren som har spilt blant annet i 50 Cents «Get Rich or Die Tryin'»-film, er selvfølgelig med på Peoples liste. Han har en kul og avslappet stil, og er en av Hollywood-gutta som har falt for hatten. Han kombinerer den gjerne både med dress og med mer hverdagslige antrekk, og ser akkurat like kul og kjekk ut med begge deler.

3. Johnny Depp
Mannen som innførte pirattrenden nesten helt alene fortjener en plass på en slik liste, uten tvil. Johnny Depp gjorde smykker kule, også for menn, og hans avslappede stil har inspirert menn verden over. Men, «Pirates of the Caribbean»-stjernen ser også definitivt het ut i en stilfull dress på den røde løperen, og han lager ofte sin egen lille tvist på dressen, slik at den skiller seg litt ut.

4. Brad Pitt
Hva ville en slik kåring vært om ikke Brad Pitt kom med på den? Blodig urettferdig, i beste fall. Brad Pitt har flere ganger blitt kåret til klodens hotteste mann, og en god del av hans image og gode utseendet er takket være hans gode klessmak. Pitt er en av dem som viser av mindre er mer, og går ofte for stilrene dresser, gjerne med oppkneppet skjorte, eller en veldig avslappet stil på privaten. I det siste har også han falt for hattetrenden, og han foretrekker den stilige sixpencen.

Les mer her:Dette digger jenter

5. George Clooney


Clooney er mannen som kler seg for å imponere, og George, som to ganger er kåret til den mest sexy mannen i live, klarer som regel jobben. Clooney har en litt mer formell og stiv stil, og ser umåtelig kjekk ut i sine rådyre dresser. Men, også han liker å kjøre en litt røffere stil av og til, og om man er heldig kan man se Clooneyen på den røde løperen med skjorta åpen og brystet bart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere