RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste 360-utvidelsene

Sist oppdatert:
Noen elsker de, mens andre hater de. Vi har testet spillutvidelsene du kan kjøpe på Xbox Live.

Noen mener at Xbox Live og muligheten til å patche og utvide spill gjør utviklerne slappe og kyniske. Istedenfor å teste spillene skikkelig kan de heller rette opp i feilene etter lansering, og innhold kan holdes tilbake for så og selges på Marketplace.

For at du ikke skal kjøpe katta i sekken har vi gått gjennom og vurdert alt spillinnholdet du kan hente ned fra Live. Her er våre anbefalinger:

Cadillac V-Series Collection

For å skape blest om den nye V-Serien sin har Cadillac sluppet tre flotte biler til «Project Gotham Racing 3». Det beste av alt er at bilene er gratis, så du kan likeså greit hente dem ned først som sist.

Ghost Recon Advanced Warfighter Chapter 2

Ghost Recon Chapter 2
Ghost Recon Chapter 2
Selvom denne pakken er noe av det dyreste du kan kjøpe på Marketplace (den koster rundt 100 kr) så er den verdt hver eneste krone for fans av «Ghost Recon: Advanced Warfighter». Utviklerne har utvidet samarbeidskampanjen med fire glimrende oppdrag og modifisert åtte eksisterende kart.

Det som skiller kartene fra de opprinnelige er at kampene foregår på en annen tid av døgnet, og det er gøy å se og oppleve kjente omgivelser i ny drakt. Vi etterlyser mer innhold for de som spiller alene, men er du fan av flerspillmodusen er denne pakken et godt kjøp.

Mehrunes' Razor

Riktignok er denne den «dyreste» av de fire utvidelsene som er sluppet til «The Elder Scrolls IV: Oblivion» (den koster rundt 20 kr), men for alle som er sultne på nye oppdrag er den en god investering. Hulen du skal utforske er stor og full av vanskelige beist, og våpenet du får til slutt er verdt prisen i seg selv.

Speed Pack

PGR3 Speedpack
PGR3 Speedpack
«Speed Pack» er den første store utvidelsen av bilparken i «Project Gotham Racing 3» og inneholder 12 sportsbiler. Blant høydepunktene finner du Ferrari 612 Scaglietti, Lamborghini Gallardo SE og Aston Martin V8 Vantage.

Sistnevnte er gratis å laste ned og gir en smakebit på hva du har i vente. I tillegg til å se utrolig lekre ut, oppfører bilene seg ulikt. Kjøper du denne pakken får du en rekke nye og underholdende beist å takle. Hele utvidelsen koster rundt 40 kr.

The Orrery, The Thieves Den og The Wizard's Tower

Disse tre «The Elder Scrolls IV: Oblivion»-utvidelsene koster hver rundt 12 kr og går henholdsvis ut på å hjelpe trollmannslauget med og fikse en maskin, snike deg rundt og lete etter en skatt på et sjørøveskip, og reparere et svært og gammelt tårn.

«The Orrery» og «The Wizard’s Tower» er laget for magikere, mens «The Thieves Den» er beregnet på tyver. Samtlige er godt designet, underholdende og utfordrende. I tillegg er belønningene alltid verdt det, så pakkene anbefales til spillere med passende type figurer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere