RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste forførerteknikkene

Foto: Kane Skennar (Getty Images)
Ja, å bli en forfører kan læres.

(SIDE2): Om man ikke ønsker å bli en Casanova, kan det kanskje være på sin plass at det ofte krever en viss innsats for å få snøret i bånn. En veldig sky tilnærming gir som regel ingen indikasjoner på at du ønsker å bli bedre kjent.

Leil Lowndes har oppsummert noen av teknikkene i boken «How to Make Anyone Fall in Love With You».

Her er noen enkle knep.

Hold blikket fast

Når noen ser litt for lenge på en, kan det oppfattes både pirrende, oppmuntrende og litt ubehagelig. De fleste av oss er flinke til å plassere blikket et annet sted enn akkurat rett i øynene på den man snakker med. Når du fjerner blikket, så gjør det sakte, gjerne med et lite smil.

Det vandrende blikket

Dette kan være et litt vanskelig tips. Er du mann, så kan en hver kvinne fortelle at de ikke liker å bli nistirret ned i dype utringninger eller andre intime steder. Men lar du blikket vandre på en oppmuntrende måte, gir du mer inntrykk at du liker den innsatsen hun antakelig har gjort for å se fin ut.

Velg et sted du liker

Planlegger du å spandere middag på henne, velg et sted med atmosfære du liker. Det trenger ikke å være ekstremt elegant eller veldig dyrt, men det stedet du velger vil garantert gi henne signaler om hvilken type du er eller ønsker å gi inntrykk av å være.

Skap et felles bånd

Velg gjerne en date der dere kan få en felles opplevelse å snakke om etterpå. Det sparer deg for mye småprat og kan også virke ufarliggjørende om dere begge er interesserte, men ikke så flinke til å vise det. Sjekk hvordan han eller hun reagerer i en situasjon. Om du viser at du reagerer på samme vis, så har dere en felles plattform.

Hva mener du?

Det er lov å spørre hva den andre mener? Da får du faktisk vist at du interesserer deg for hva den andre personen mener.

Le av vitsene hans

Han vil oppdage deg om du viser at du synes han er morsom. Du kommer også langt med et oppmuntrende smil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere