RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste interiørbloggene

Foto: Anettes hus/Emmelines/Tines kreative hjørne
Her finner du inspirasjonen til hjemmet.

(SIDE2): For hver dag som går dukker det opp flere og flere blogger og i skrivende stund har Blogglisten.no nærmere 24.000 registrerte blogger. Det er så mangt som blogges om, men en av de største bloggtemaene i Norge er lidenskapen for hus og hjem. Her gir vi deg er oversikten over de beste og mest leste norske interiørbloggene.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

1. Anetteshus.com
Anettes hus er bloggen om den landlige og nostalgiske stilen, det er også Norges mest leste interiørblogg. Anette begynte å blogge når hun skulle bygge og innrede sitt hus i sveitserstil, og siden prydes av vakre bilder og gode tips om hus, interiør og hage, men også noen sunne kostholdstips.

2. Emmelines
Emmeline blogger både om interiør og hverdagsliv. Også hennes blogg preges av landlig romantikk, men med mange fargerike innslag. Her gjelder blant annet blomstrete og pepitarutete tekstiler i spreke fargetoner av rødt, rosa og blått. Bloggen bugner også over av flotte bilder til stor inspirasjon.

3. Hvitstil.com
Med nyinnkjøpt hus, landsted og egen interiørbutikk har Christine nok å blogge om. Her finnes mange gjør-det-selv-tips og ideer om hus og hjem. Christine legger ut både før- og etter-bilder av sine oppussingsprosjekter, og stilen er som navnet tilsier, hvit.

Les også:
Fra furuhytte til idyllisk krypinn
Her er Christines boligdrøm
Lag din egen smykkeramme

4. Norske interiørblogger
Norske interiørblogger handler som navnet tilsier nettopp om norske interiørblogger. Her finnes tips om hva som skjer på interiørsiden av bloggosfæren, månedlige utfordringer hvor bloggerne sender sine flotteste bilder, innlegg om trender og selvsagt en samling lenker til interiørbloggene som finnes der ute.

5. Ideas to Steal
Blogg om design og arkitektur. Siden er full av smarte løsninger, ultramoderne og funksjonell design, og er delt inn i seksjonene farger, produkter, rom i hjemmet og rom utenfor hjemmet.

6. Den gode feen
Linda skriver og fotodokumenterer retro tekstiler, bruksgjenstander og dekor på bloggen Den gode feen. Fargerike detaljer preger innholdet og bloggerens interesse for hekling og strikking kommer også tydelig fram.

7. Silje sin
Silje blogger om livet i et rødt hus i landlige omgivelser. Som tobarnsmor deler gjerne Silje interiørtips for barna som lekestuer og minikjøkken og dekorering av bursdagsbordet.

8. Fru Fly
Fru fly tipser både om interiør, organisering og foto. I tillegg kan du finne mange gjør-det-selv-innlegg. Duse og vakre fargetoner preger bloggen og massevis av nydelige bilder. Frufly har også en nettbutikk hvor du blant annet kan kjøpe print med søte tekster.

9. Villa von Krogh
I Villa von Krogh handler det om interiør, men også familieliv. Masse inspirerende bilder og tips, dokumenterte maleprosjekter og hjemmelagde ting som enkelt viser deg hvordan du kan gjøre det selv. Anine som skriver bloggen tilbyr også interiørveiledning.

10. Tines kreative hjørne
Tines familie driver interiørbutikk, noe som selvsagt gjør Tine over gjennomsnittlig flink med dekorering av hus og hjem. Her kan du se før- og etter-bilder av oppussingsprosjekter og masse av Tines flotte interiørfunn og hva hun lager selv. Hun har også en nettbutikk tilknyttet bloggen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere