*Nettavisen* Nyheter.

De beste leppehistoriene

Foto: Crestock

Hvor viktig kan et kyss være? Hva kan egentlig lepper oppnå? Les historiene her.

25.02.10 14:51

(SIDE2:) Sammen med Lypsyl har Side2 arrangert bloggkonkurransen «Dine lepper - dine historier.» Konkurransen er nå avsluttet, og juryen som bestod av Christopher Mørch Husby , Ida Wulff, Annette Haga og Eli Wahlstrøm fra Lypsyl har sagt sin mening.

Les om konkurransen her

Verdige vinnere
- Vi vil takke for veldig mange gode blogginnlegg, sier brand manager for Lypsyl Eli Wahlstrøm. Det var et stort engasjement rundt dette temaet, og konkurransen beviste at det er svært mange som er veldig flinke til å skrive der ute.

Nesten ett tusen innlegg ble totalt sendt inn til konkurransen, og juryen fikk mye lesestoff:

- Juryen hadde en vanskelig jobb med å velge ut vinnerne, men vi føler at de tre som stod igjen til slutt er verdige som vinnere.

For Lypsyl har det vært et spennende samarbeid med Side2 som man mener har gitt mye tilbake:

- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på Glossy Minerals, og synes det er meget spennende å dra med et sosiale engasjement i en lansering av et slikt produkt.

Under presenteres de tre vinnerne som alle får en Macbook Pro tilsendt. Samtidig har alle som skrev innlegg og registrerte seg med full adresse også fått tilsendt en Lypsyl Glossy Minerals i posten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Lepper starter kriger
Den første vinneren er 20 år gamle Trine som har fundert over viktigheten av lepper i både krig og fred:

«Hvordan kan du tenke deg en verden uten smak, eller uten muligheten til å synge en sang? Det er med leppene vi kommuniserer med hverandre. Det er med leppene vi viser kjærlighet og kan si: - jeg elsker deg. Men det er også med leppene vi kan gråte, og si: - jeg hater deg.

Kanskje det er på grunn av leppene det er så mye hat rundt om på jordkloden? Kanskje er det akkurat disse myke, deilige leppene som sier: - ja til krig. Men som senere på kvelden kommer hjem til sin kjære og kysser ømt og godt.»

Her kan du lese hele innlegget

Klikk på bildet for å forstørre.

Kyss som start og slutt
Vinner nummer to, som også får en Macbook Pro i premie, er 23 år gamle Silje som har skrevet et poetisk innlegg om et kyss som starter noe, og som avslutter noe:

«Jeg husker hun kysset meg på kinnet. Der i krysset, den første kvelden. Det var kaldt. Kaldere enn det var hjemme, men så er det nå noe med denne vinden i Oslo. Som sniker og blåser mellom de høye husene og kryper oppunder jakka.

Det var bløtt. Og varmt. Leppene hennes var bløte og varme. Kinnet mitt var litt som et vindu helt hvitt av rim som får en varm, vått flekk mitt blant iskrystallene. Ha det da, sa hun, og smilte solskinnsmilet sitt. Jeg var varm hele veien hjem.»

Her kan du lese hele innlegget

Klikk på bildet for å forstørre.

Kyss som betyr noe
Den siste vinneren er 23 år gamle Line Beate fra Trondheim. Hun har skrevet om et kyss som betydde litt mer enn det vanligvis gjør:

«Til og med så tidlig som i barnehagealderen greide jeg å få stjelt meg et kyss fra intetanende offer. Jeg kysset meg gjennom store deler av barne -og ungdomsskolen og jeg husker første gangen jeg tungekysset på en bursdagsfeiring da jeg var 11 år.»

Her kan du lese hele innlegget

Mange morsomme og gode bidrag
Det var mange andre svært gode bidrag, og det var jevnt i toppen. Side2 kommer til å presentere mange flere innlegg i tiden framover. Vi har likevel plukket ut noen av de mange du kan kose deg med her og nå:

Patrick Adolfsen: Tørre lepper og jobbintervju
Kongen av Jessheim: Kysseoppskrift
Lena og utdanning: Tørre og sprukne lepper
Dobbelt lykke: Alt som kommer ut av lepper
Tingelings verden: My lips are sealed
Guro 93: Lips of an angel

Det var ikke mange videoblogger som ble sendt inn, men en av dem kom fra bloggen lillajeans. Du kan se den under:

HTML EMBED

Samtidig anbefaler vi en tur til Side2blogg - vårt eget bloggmagasin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.