*Nettavisen* Nyheter.

De beste matbloggene

Foto: Trinesmatblogg.no

Her finner du helgens middagstips.

(SIDE2): Mat har blitt et populært tema i bloggosfæren, og på Blogglistens oversikt over Norges største blogger finner man fem blogger som utelukkende dreier seg om mat og drikke.

Så dersom du mangler ideer til helgens middagsselskap eller har lyst på godteri, men går på lavkarbo, bør du sjekke ut disse bloggene her.

Passion for baking
Skal du bake en mesterverk av en kake, er dette bloggen du besøker. Norsk/nederlandske Manuela disker opp det lekreste du kan tenke deg av kaker, cupcakes og cookies. Og på bloggen deler hun selvsagt bilder og oppskrifter med deg.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Passionforbaking.com

Trines matblogg
Skal du besøke ett sted for å finne middagstips, så må det være Trines matblogg. Hver helg legger Trine ut middagstips for hele den kommende uken, fylt med delikate retter som er enkle å lage. På hverdagene er det retter av den mer sunne varianten, mens de helgene er mat som er ment for litt ekstra kos. Velg og vrak iblant over tusen oppskrifter.

Mat på bordet
Tradisjonsrike og moderne retter, husmannskost, restemat, kaker og brød. Ja, alt du kan tenke deg av mat på bordet.

LCHF-bloggen
For deg som går på lavkarbo er denne bloggen et «must». Rettene på bloggen har et lavt innhold av karbohydrater og et høyt innhold av fett. Bloggeren er også opptatt av at maten skal være så naturlig som mulig, og det er derfor lite ingredienser som kunstig søtning, soyamel og proteinpulver, som ofte er typisk i lavkarbokost.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: lchf-bloggen.blogspot.com

Fristende lavkarbo
Etter du har funnet middagsretten på LCHF-bloggen går turen til Fristende lavkarbo for å finne desserten. Massevis av deilige kaker, kjeks og godteri helt fritt for sukker og hvetemel.

Finn flere kule blogger på Blogglisten.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.