De beste sexleketøyene for par

Når man er to er det noen sexleketøy som passer bedre enn andre. Sprays testpar har tatt runden med flere produkter og kan anbefale de aller beste her. Se testresultatene nå.

25.03.04 08:25

To testpar har testet et knippe sexleketøy fra vår erotiske butikk som vi har lansert i samarbeid med Erohuset. Her er deres konklujsoner.

Penisring med vibrator

Denne fungerte ikke veldig bra å ha på penis, og den som klarer å se på det hele uten å le når den er festet på er svært god. Som en ren klitoris-stimulator virker den godt.

Blindfold

Veldig bra og i meget god kvalitet. Passer ikke for de som har små hoder. Det meste blir mørkt, men litt lys titter igjennom på sidene. Likevel får man ikke med seg noe som skjer.

Hawk fjærsett

Ganske stiver fjører, men morsomt om du vil leke sammen med f.eks. blindfold. Hvis du i tillegg vil ha en liten runde cowboy og indianer er dette en god investering.

Stretch on

Denne penisringen slipper absolutt ingenting igjennom og ergo gjør den jo det den skal. Om man trenger noe slikt får man vurdere selv. Viktig å finne riktig størrelse, for stor er for stor og for liten bare vondt.

Natural sensation - orgasmekrem

Den varmet opp, men ga ikke noen direkte virkning. Kan sikkert være helt grei, men ingen i testpersonalet oppdaget noe spesielt med denne.

Pusehåndhjern

Håndhjernene er i vanlig utførelse og har fegis-bryter for de som mister nøklene. Puset er bra å bruke og gjør det hele litt bra, men det er jo litt kjedelig at man kan åpne de uten nøkler.

Tasty Bodypaint

Dette er klissete, smaker ikke godt og er vanskelig å få vekk. Ingen bør ha bruk for dette. Også svært vanskelig å beregne hvor mye som kom ut av tubene.

Spinning Sex Swing

Å plassere den i en dør kan være litt skummelt, men slapper man av blir dette vleig godt. Kvaliteten er svært god og du blir virkelig vektløs. Anbefales.

Golden Dragon
Av en eller annen grunn har begge mannfolka i testen troen på at dette produktet virket positivt på potensen. Det er nesten umulig å sette terning på, og om virkningen var psykologisk eller faktisk vites ikke.

Micro Butterfly vibrator

Relativt vanskelig å plassere på, selv om vibreringen er god. Oppfyller ikke helt det den skal, men kan jo være litt gøy å ha i skapet om man skal gå en tur.

Dew Drops Lubricant

En veldig god glidekrem. Fungerer godt og lukter ikke. Flasken er litt vanskelig å åpne, men den er god på huden og er en god subsitutt for glidekremen til RFSU.

Lavetra Butt Plug

Kanskje litt myk butt plug, men den fungerer godt når den brukes sammen med noen. Hvis den brukes under samleie gjør den det hele til en bedre opplevelse for begge parter. En testvinner.

Hvordan tenne mannen-bok

Denne boken er ganske morsom, men man bør jo ikke akkurat vise den til gutten (å, jasså - du bruker nummer 230...). Noe for den som er litt "fersk i gamet."

Vår erotiske butikk finner du her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag