*Nettavisen* Nyheter.

De beste slankerådene

Her er Side2s slankeguide til deg som har bestemt deg for å ta av noen kilo.

11.01.07 20:36

(SIDE2): Januar er tiden for sunn mat og trening. Vi har allerede rukket å skrive en rekke saker om både trening og sunne alternativer på matfronten. Få inspirasjon til en bedre livsstil!

Billig og sunt
Mange har dårlig råd i januar, derfor bestemte vi oss for å lage en sak hvor vi fant fram til den billigste sunne maten.

LES HELE SAKEN HER:Den billigste sunne maten

Spar inn der du kan
- Det koster litt mer med lettere og sunnere varianter, men det blir til syvende og sist en veldig billig slankekur sammenlignet med for eksempel å kjøpe seg et kurs for å gå ned i vekt, sier ernæringsfysiolog for Somebody.no, Camilla Andersen. Les hvordan hun mener du kan spare hele 27 kilo på et år.

LES SAKEN HER:Slik går du ned 27 kilo

TV-slanking
Sist torsdag var det premiere på programmet «Sunt & Godt» på TV 2. I programmet kan du lære om ernæring, kosthold og mosjon av ernæringsekspert Cathrine Borchsenius. Les mer om hvilke «sunne» programmer du kanskje kan få noen tips fra her.

LES SAKEN HER:Se deg sunn og slank

Ikke tren for hardt
Det beste du kan gjøre for kroppen din etter nyttår er å ikke gå for hardt ut, mener forsker Sidsel Graff-Iversen i Folkehelseinstituttet.

LES SAKEN HER: - Dropp hardtreningen

Vil du holde deg oppdatert på hva som skjer innenfor helse, trening og velvære? Følg med på SIDE2 og helsesidene hver dag.

De hotteste trenings-trendene
Har du bestemt deg for å trene i 2007?

- Jeg tror at trening i grupper kommer til å styrke sin posisjon. I tillegg til spinning og step vil også styrketrening i grupper bli mer og mer vanlig i 2007, sier trenings- og kostholdsveileder Kenn Hallsteinsen.

Få de hotteste tipsene for hvilken trening som kommer til å bli gjeldende for året.

LES SAKEN HER: Treningstrendene for 2007

Les TRENINGSBLOGGEN her

Det fins snarveier!
- Mange personlige trenere vil fortelle deg at det ikke finnes noen rask løsning, og at du antakeligvis må bruke måneder på å komme i form. Likevel er det ikke tvil om at selv den slappeste kropp kan komme i form på kort tid, bare man gjør ting riktig, mener vår treningsekspert Cornelis Elander.

LES SAKEN HER: Snarveien til stram kropp

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.