RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste sommerappene

Foto: gettyimages
Sist oppdatert:
Dette er applikasjonene du er nødt til å laste ned i sommer.

(SIDE2): Enten du skal på ferie, jobbe eller bare være hjemme i sommer, hender det at det er vanskelig å finne på noe å gjøre. Da kan mobilen være redningen. I AppStore finnes det flere tusen apps, og alle bidrar til at tiden flyr forbi. Vi har testet oss frem til hvilke apps du er nødt til å ha i sommer innenfor kategoriene trening, mat, helse, reise og uteliv.

Nike + GPS
Med denne appen kan du registrere dine løperunder, både på tredemølle og utendørs. Den registrerer kart over hvor du har vært, intensitet, progresjon, samtidig som den motiverer deg underveis. Du kan poste på Facebook at du er i gang med en løpetur og hver gang noen liker eller kommenterer statusen din, vil du bli applaudert.

Den registrerer distansen, hjerteavsatsen og avslutter treningen med motiverende ord fra Nike sine egne toppatleter. På slutten registrerer du selv hva slags terreng du har løpt på, hvordan form du var i og hvordan været var. Pris: 11 kroner.

iSmoothie
Smoothies er et must om sommeren og muligheten er mange. Dersom du ønsker å mikse sammen en herlighet til vennene dine, kan du la denne appen mikse sammen en oppskrift for deg. Du legger inn dine referanser over hvor mye du ønsker og hva slags ingredienser du har.

Du kan også legge til dine egne favoritter, samtidig som du kan redigere de du ønsker. Videre kan du legge til bilder ved hver smoothie og du kan foreslå dine oppskrifter til iSmoothie og sende dem på e-post. Pris: gratis

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Period Tracker Deluxe
Om sommeren er det ekstra greit å holde styr på når menstruasjonen plutselig skulle dukke opp. På starten av hver menstruasjon, trykker du enkelt på datoen og kalenderen regner ut resten for deg.
Du kan raskt se hvilke datoer mensen pågår, når du har eggløsning, når du er fruktbar, humørsvingninger og dine symptomer i månedskalenderen. Med Period Tracker kan du få påminnelser via e-post, iPhoneikonet er kun en diskret blomst og du kan legge passord på appen, slik at det kun er deg selv som har tilgang. Appen fungerer best etter tre måneder, da den har fått mer tilgang til deg og din syklus. Pris: 11 kroner.

Trygg på reise
Tryg forsikring har utarbeidet appen du ikke kan være foruten når du er ute og reiser. Du trenger ikke være Tryg-kunde og den hjelper deg med alt fra mistet bagasje til politisk uro i landet du skal til. Den kan varsle deg om ekstremvær via e-post og du er kun avhengig av internett, dersom du skal åpne kartet. Inne i appen er det tre kategorier; Hvis du er uheldig, Mine viktige dokumenter og Få varsel på sms. Disse innebærere tips og råd for hva du skal gjøre dersom du for eksempel havner i bilulykke, du kan ta backup av pass eller førerkort og du kan motta varsel om streik der hvor du er. Pris: gratis

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Drinks and Cocktails
Oppdag nye drinker og overrask vennene dine med imponerende cocktailkunnskaper. Du kan raskt legge til og fjerne oppskrifter og registrere hvilke som er dine favoritter. Dermed finner du raskt frem til hvilke du ønsker å lage neste gang. Dersom du jobber med en begrenset bartilgang, kan du raskt legge inn hvilke ingredienser du har og appen vil deretter foreslå hva du kan lage ut ifra det. Pris: gratis

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere