RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste spillene akkurat nå

Sist oppdatert:
Hvis du lurer på hvilke spill som er verdt pengene, bør denne artikkelen falle i smak. Her er våre anbefalinger.

SSX3
Den kanskje minst overraskende deltakeren på lista. EA sitt snowboardspill er både lett å lære seg, vakkert, stort og ikke minst, utrolig gøy. Dette er en tittel som vil vare til langt inn i det nye året, og ”SSX3” fikk årets hittil klareste sekser av oss.

Tidenes snowboard-prestasjon

Max Payne 2
PC-en sin barskeste hovedperson vender tilbake i en av de mest actionspekkede titlene siden, vel, forgjengeren. Her er det full fart hele tiden, samtidig som utviklerne har funnet det riktig å inkludere en glimrende historie. Spillet er riktignok litt kort, men opplevelsen vil være vel verdt prisen på inngangsbilletten. Også en klar sekser.

Dødsdans i slow motion

Viewtiful Joe
Capcom sitt nyeste prosjekt er et beinhardt plattform spill med non-stop slåssing. Joe får oppfylt sin drøm om å være superhelt, og du kan blant utføre spesialeffekter etter eget ønske. Et utrolig enkelt kontrollsystem blandet med pur underholdning og en fantasisk grafikk, hva mer kan man be om? En litt lavere vanskelighetsgrad, noe som også gjorde at Joe ”falt” ned på femmeren.

Prøv deg som superhelt

Top Spin
Xbox`n sitt første tennisspill presterer å både være en av maskinens definitive topptitler, og det beste tennisspillet noensinne. ”Top Spin” er like lett å komme inn i som det er vanskelig og mestre, og inneholder både en glimrende enspillerdel og en utrolig artig flerspillerbit. Dette er et spill som bør havne i samlingen din (med mindre du absolutt, absolutt hater tennis).

Lek med Kournikovas baller

Xbox Live
Har du Xbox og bredbånd, kjøp dette produktet. Har du Xbox og ikke bredbånd, invester i både kjappere linje og en Live-konto. Mangler du Xbox, men har linja, gi etter for MS sin nyeste kampanje som består av maskinen, to spill og en Live-konto. Faller valget på ”Xbox Live” og ”Top Spin”, vil du ikke gå ut av døra på flere måneder. Pizza kan bestilles over telefon, ikke sant?

Slik fungerer Xbox Live

Andre spill du kan vurdere
Av andre spill som har dukket opp i senere tid, er det noen vi kan anbefale, men lista ikke rommer. Activision sitt nye WW2-skytespill ”Call of Duty” er ett av disse. Flott grafikk og mye action er det du vil finne her, selv om man kanskje vil føle seg litt tom når slutteksten ruller. En anmeldelse vil snarlig være på plass. ”Crimson Skies” er også et spill lista ikke hadde plass til. Flyene har tatt over som hovedtransportmiddel, og du skal opp i lufta å kjempe mot luftpirater av ulik art. Spillet fikk terningkast seks av oss da det ble anmeldt for en liten stund siden, og investerer du i Live, bør denne tittelen finne veien ned i samme pose.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere