RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De beste spillene akkurat nå

Sist oppdatert:
Nok en gang presentere vi de seneste titlene som du absolutt bør ha i samlingen.

SSX3
EA sitt forrykende gode snowboardspill er å finne på lista også denne uken. Siden vi egentlig har snakket med enn nok om denne tittelen, bør det holde med en link til anmeldelsen. Så her er den:

Les anmeldelsen.

Max Payne 2
Finsk action på sitt beste. Også et spill som var å finne i forrige ukes artikkel, så her er en link til anmeldelsen.

Les anmeldelsen.

Top Spin
Nei, det har ikke kommet så mange gode spill den uken her (i tilfelle du begynner å lure). Derfor finnes det også plass på lista til Microsoft sitt fabelaktige tennisspill som sender ”Virtua Tennis” ned i ballguttene sin garderobe.

Les anmeldelsen.

Ringenes Herre: Atter En kongen
Endelig en nykommer. EA sitt spill basert på filmtriologiens avsluttende kapittel bygger på ”To Tårn”-spillet og legger til en hel haug nye elementer. Vi får blant annet serverte et slags ”RPG-lite” sammen med masse god action, en til tider glimrende grafikk og klipp fra filmen.

En anmeldelse vil dukke opp hvert øyeblikk.

Mario Kart: Double Dash!!
Av titlene som kom den uken her, er dette listas klareste nykommer. Selv om det ”bare” fikk terningkast fem, bevarer spillet alt som var bra med forgjengeren. Kjøp dette spillet hvis du er ute etter pur underholdning, bare ikke forvent deg noe særlig nytt.

Les anmeldelsen.

Bobler
Riktignok er det en uke siden spillet kom, men vi fikk ikke testet ”True Crime” (link til anmeldelse?) skikkelig før nylig. Og det vi fant var en hybrid av ”GTA” og ”The Getaway” som har sine feil og mangler, men likevel underholder. Falt ett (eller helst begge) av de to tidligere nevnte titlene i smak, bør du ta en titt.

Kalkun
Tittelen som får den tvilsomme æren av å innvie ”Ukas kalkun”, er Capcom sitt drep-dinosaurer-i-rommet-spill ”Dino Crisis 3”. Riktignok er grafikken fantastisk vakker, men der stopper også alt det positive. Kontrollen er grusom, kameraet likeså, gameplayet kjedelig, for å være helt ærlig er alt bare drit. Styr langt og godt unna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere