Disse ordene møter de 120.000 kinesiske arbeiderne på bannere ved Foxconn-fabrikken Chengdu i Kina hver dag.
Fabrikken i Chengdu er en av flere Foxconn-fabrikker som leverer produkter for Apple. Det stilles strenge krav, og varene skal leveres feilfritt og til tiden. Det er en brutal realitet for arbeiderne.
Foxconn er en av de største arbeidsgiverne i Kina og leverer produkter for flere hunde selskaper verden over, blant annet Dell, Samsung, og Nintendo. Men det er Foxconns Apple-fabrikk i Chengdu som har fått størst oppmerksomhet, blant annet på grunn av en rekke selvmordsforsøk og arbeidsulykker.
Må stå i 24 timer
I fabrikken i Chengdu har det kommet rapporter om at arbeidere må stå opp mot 24 timer i strekk. På slutten av arbeidsdagene er beina deres så hovnet opp at de knapt klarer å gå.
Ifølge Apples egne retningslinjer skal ikke fabrikkens ansatte jobbe mer en 60 timer per uke, men intervjuer gjort med flere av de ansatte viser en annen realitet.
En arbeider som er blant de heldige jobber 12-timersdager, og som lønn for det harde arbeidet får arbeideren 125 kroner dagen - dersom han eller hun har høyere utdanning. Det betyr at de fleste andre får mindre betalt.
Når det gjelder boforhold, og dersom arbeideren er ekstra heldig, kan vedkommende når dagen er over returnere til sitt eget lille soverom, med plass til en seng, et garderobeskap og en skrivepult, i boligkomplekser i nærheten av fabrikken.
Men de fleste må nøye seg med å bli stuet inn på overfylte sovesaler eller små leiligheter, ofte 20 personer i en treroms leilighet.
Selvmordsnett
På veggene utenfor flere av fabrikkbygningene er det det siste året montert opp fallnett for å unngå at ansatte skal ta sine egne liv. Bare de siste to årene har 18 arbeidere forsøkt å ta sitt eget liv ved å hoppe fra bygningen.
Det mest kjente dødsfallet kom i 2009 da en Foxconn-ansatt hoppet eller falt fra en fabrikkbygning etter å ha mistet en protoutgave av en ny iPhone.
(Saken fortsetter under bildet)
Arbeidsulykker
Foxconn-fabrikken i Chengdu sørvest i Kina har opplevd flere arbeidsulykker. For to år siden ble nærmere 140 arbeidere skadet da det ble arbeidet med kjemisk rensing av iPhone-skjermer, og i fjor omkom fire personer og 75 ble skadd i to eksplosjoner.
Ifølge New York Times ble Apple varslet om farlige arbeidsforhold ved fabrikken før de to eksplosjonene.
- Dersom Apple var blitt advart og de ikke gjorde noe med det, er det forkastelig, uttaler arbeidssikkerhetsekspert ved Institutt for teknologi i Massachusetts, Nicholas Ashford, til New York Times.
- Bryr seg ikke om velferd
Li Mingqi arbeidet for Apples fabrikk i Chengdu fram til sommeren i fjor da han fikk sparken.
- Apple har aldri brydd seg om noe annet enn å øke kvaliteten på produktene samtidig som de skal redusere kostnadene. Arbeidernes velferd bryr de seg ikke om, sier Mingqi.
Foxconn sier i en uttalelse at «arbeidsforholdene er alt annet en hardt», at bare én av 20 arbeidere må stå når de arbeider og sikkerheten er høy.
Men Daily Mails søndagsmagasin Mail on Sunday besøkte en Foxconn-fabrikk i 2006, og avslørte en rekke kritikkverdige forhold, blant annet lange arbeidsdager og overfylte sovesaler. Daily Mails avsløringer sjokkerte lederne i Apple.
- Vi prøver hardt å gjøre forholdene bedre, men de fleste vil bli temmelig sjokkerte når de ser hvor deres telefoner kommer fra, har en tidligere Apple-ansatt uttalt til New York Times.
Til tross for Apples lovnader om bedringer, vitner Li Mingqis uttalelser om at lite er blitt gjort.
- Hva som er moralsk avskyelig i ett land, kan være helt akseptert i et annet land, og det utnytter selskapene, sier Nicholas Ashford, som tidligere har vært rådgiver i arbeidsdepartementet i USA.
1,2 mill. arbeidstakere
Foxconn Technology er Kinas største produsent av elektroniske produkter, og har 1,2 millioner arbeidstakere over hele Kina. De produserer varer for flere hundre selskaper, blant annet Apple, Dell, Hewlett-Packard, Nintendo, Nokia og Samsung.
Kilder: Daily Mail og New York Times.