Gå til sidens hovedinnhold

De eldre fikk en svingom med politiet

Vidar Lønn-Arnesen i godt gammelt slag, korpsmusikk og svingom med kjekke politikonstabler. Det ble en drømmedag for de eldre på Rådhusplassen fredag.

SENTRUM: I hundretall kom de, beboere fra byens bo- og behandlingssentere. Alle var de invitert til å være med på åpningen av den niende politimusikkfestivalen.

Gamle "Da capo"-favoritter

Blant dem var beboere fra Vinderen bo- og behandlingssenter og Hovseterhjemmet. På Rådhusplassen ble de møtt av uniformerte politimenn, musikk og servering. Kor, band og orkestere i Oslo politidistrikt leverte musikalske hilsener til seniorene.

Det var taler fra politimester Anstein Gjengedal og politidirektør Ingelin Killengreen. Det naturlige høydepunktet var selvfølgelig evigunge Vidar Lønn-Arnesen. Han dro til med gamle "Da capo"-favoritter.

- Norgesrekord i antall rullestoler

Arrangementer var et samarbeid mellom politiet, Oslo kommune og Seniorsaken. Representanten for sistnevnte, Tore henning Larsen var strålende fornøyd med dagen.

- Dette må da være norgesrekord i antall rullestoler og gåstoler på ett sted, sa han fleipende.

Han var glad for at så mange gode krefter bidro til å lage en bra dag for seniorene.

- Da jeg og Vidar Lønn-Arnesen kontaktet byråd Sylvi Listhaug for hjelp til transport, fikk vi ja med en gang. Vi er veldig glad for denne støtten. Hvis ikke dette er seniorsak, så vet ikke jeg.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?