Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De er menns mareritt

Foto: (Shutterstock)
Sist oppdatert:
Kvinnene som er elendige kjærester og enda verre koneemner.

(SIDE2): Det finnes trekk ved kvinnen mannen finner mindre flatterende enn andre. Blir trekkene for fremtredende, kan de skremme han fullstendig vekk.

Les og sjekk om du er et mareritt eller trolig vil klare deg i et forhold.

Sjekk hva som er på forsiden av Side2 akkurat nå.

Bare husmor
Få menn forakter kvinner som bryr seg om å ta være på deres felles hjem, men det kan bli for mye av det gode.

Dersom det kreves at han skal leke lykkelig i hjemmets lune favn 24 timer i døgnet, kan det gå på forholdet løs.

Menn har, ofte i større grad enn kvinner, behov for sin frihetsfølelse. Nekter man gubben å gå ut av huset for å treffe kompiser eller drive med hobbyen, fordi du mener det er viktigere at han er sammen med deg og eventuelle barn, risikerer du å kjøre det hele i grøfta.

Har man barn sammen, er det desto viktigere å benytte seg av alene-tid, også for din egen del.

Utroskap
Menn blir ofte beskyldt for å gå langt lenger enn bare å kikke på andre damer, faktisk er det vel slik at de alle forsøker å komme i buksa på det meste av det svakere kjønn der ute.

Men kvinner er ikke nødvendigvis noen helgner de heller. Og den samme regelen gjelde også for dem når det kommer til utroskap. En gang utro, alltid utro: Menn vil ikke ha det de heller.

-Jeg burde har sett det komme, tross alt forlot hun en av mine beste venner for å bli sammen med meg. Leksa er at en gang utro, alltid utro, sier Doug til aolhealth.com.

Den giftige daten
Kvinner er kjent for å verbalt klare seg bedre enn menn, men det betyr ikke at alt dama sier nødvendigvis er rett, rettferdig eller nødvendig.

Men som ikke behandles med respekt, men får nedlatende kommentarer i fleisen, liker det ikke bedre enn om det hadde vært omvendt.

Er ikke dama i stand til å behandle andre eller seg selv med respekt, så er det heller ikke grunn til å tro at et eventuelt forhold vil bli noe bedre.

For godt...
Den utspekulerte jenta får det ofte som hun vil, enten det er i en bar, på jobb eller hjemme.

Men som partner funker det dårlig å være sammen med noen som er manipulerende. Bruk av dådyrøyne og et uskyldig smil for å oppnå egne fordeler, legger et dårlig grunnlag for et likestilt og sunt forhold.

I det lange løp vil han bli drittlei og stikke (forhåpentligvis).

Kjeftesmelle
Ute med venninner kan jenter bli både høylytte og vulgære, et trekk som skremmer noen menn. Om det kan bare sies at hver sin smak, - det er lov å ha det gøy og lage litt lyd.

Det mange menn derimot ikke finner særlig tiltrekkende, er når skrikinga fortsetter både i samtaler og diskusjoner, hjemme, ute og på telefon.

Bjeffe beskjeder og belære som for en 5-åring dreper all kjæreste- lyst som eventuelt måtte eksistere.

Bare endre litt...
Klisjeen om kvinnen som elsker mannen fordi han er en røff og uslepen diamant, før hun setter alle kluter og kosteskaft inn for å vaske vekk og forandre han i sitt bilde.

Hørt den før? Joda, det skjer, ganske så ofte – og menn liker det ikke. Det var ikke det de gikk med på da de ble sammen med deg, så ikke forvent at de skal legge seg på rygg og godta dine forslag til «forbedringer».

Oppmerksomhetssyk
Noen jenter - grunnet dårllig selvtillitt eller bare et stort ego, eller av andre uforklarlige grunner, - klarer ikke la være å søke oppmerksomhet fra det annet kjønn. Uavhengig av om de allerede har en partner eller ikke.

Jo flere de kan holde på gress og få komplimenter fra, jo bedre.

Men det er svært få menn som ønsker seg den typen kvinner, så selv om du kanskje klarer å tvinne både en, to og fem rundt lillefingeren, så er de tikek sikkert du får den du faktisk har lyst på.

De kravstore
Noen kjærestehistorier er som plukket ut fra et mareritt.

Å være gentleman er noe mange menn både liker og ønsker å være, men alt har en grense. Å forlange at han alltid betaler eller skriver lister over hva han må kjøpe i gave til bursdag eller jul, for så å glemme å kjøpe noe til han, er ikke bare kjipt for han – det er rett og slett frekt.

Ikke forvent at han gidder å henge ut med deg for alltid, dersom det er gjengs oppførsel.

Skravling
Ifølge menn selv eier de ikke evnen til å gjøre flere ting på en gang. Det gjelder i hvert fall når det kommer til det å være romantisk og skravle.

Kvinner har ofte behov for å snakke om både det ene og andre, gjerne samtidig og i evigheter. Ike noe galt i det, men evnen til å la være i øyeblikkene da intimiteten står i høysetet, er ikke å forakte.

Med andre ord, hold kjeft dersom han forsøker å forføre deg i senga, det er ikke noe som er mer ødeleggende. Han vil tro du ikke har lyst, og dermed mister han lysten.

Den søte perfekte
Kvinner som selger seg selv som annet enn det de er blir fort avslørt. Hvorfor ikke bare være ærlig med en gang – menn vet at også kvinner går på do, og da er det jo sjanse for at de vet damene også har andre «feil».

Derfor er den en fordel å lære seg å si nei. Ikke lat som om du liker sushi eller har lyst til å dra på dykkerferie, dersom du faktisk ikke har det. Det er bedre å si nei enn å klage etterpå.

Leter etter Mr Perfekt
Kvinner som aldri blir fornøyd og stadig er på utkikk etter den perfekte mannen.

Sjansen for at det skjer er nærmerst lik null – ingen er perfekte, tross alt. Det beste er å holde mulighetene åpne, uten å konstant være på jakt (= desperat.)

For sammenlignings skyld: Går man ut for å shoppe med det mål for øye å kjøpe en topp som ser nøyaktig slik og slik ut, så er sjansen nesten lik null for at man finner noe. Shopper man derimot med et åpent sinn, så er sjansen langt større for at man faktisk finner noe man liker.

For forfengelig
Jenter som er for opptatt av utseendet sitt, er ofte også for opptatt av selvbekreftelse – uansett hvor eller hvem det måtte komme fra.

Menn har hatt sine dårlige erfaringer med prinsessene, som ikke er så nøye på hvem de kysser, så lenge det er en som kan passe prinsetittelen.

Tipset er at overfladiskhet ikke er det som tenner menn i størst grad - det kan faktisk slukke alt av gnister.

Tankevekker
For all del, flere av disse egenskapene trenger ikke være ødeleggende, det spørs i hvilken grad de gjelder.

Det som er mer tankevekkende er vel at flere av trekkene går igjen hos samme dame - kanskje noe å tenke på før du forventer å score på øverste hylle.

Finn drømmepartneren på Side2 Dating - nå med tjenesten MatchMe!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!