RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De fem hotteste Blu-ray-spillerne

Sist oppdatert:
Disse modellene er mest populære akkurat nå.

[Teknofil.no]: Alle flatskjermer på markedet i dag takler høyere oppløsning enn de gode gamle bilderørs-TV-ene. Den smidigste måten å se filmer i Full HD-kvalitet på flatskjermen din er via en Blu-ray-spiller.

Det er mange modeller å velge i, til ulike priser. Når du først har peilet deg ut en spiller, kan du enkelt finne hvem som gir deg den beste prisen på nett. Prissøketjenesten Prisguide.no har rundt 400 000 besøkende ukentlig og vi har sjekket hvilke Blu-ray-modeller som har blitt mest søkt på i år. Her er resultatene:

#5 Panasonic DMP-BD85

Spilleren fra Panasonic har mulighet for Wi-Fi-tilkobling, 7,1-analog lydutgang og lynrask oppstart på kun et halvt sekund.

Finn beste pris på Panasonic DMP-BD85

#4 Sony BDP-S770

En stilren spiller i Sonys Monolithic Design-serie med mulighet for å spille innhold i 3D. Modellen har innebygd Wi-Fi.

Finn beste pris på Sony BDP-S770

#3 Panasonic DMP-BD65

Lillebroren til Panasonic BD85 blir første spiller på "pallen". Spilleren har støtte for Viera Cast, 7.1-lyd via HDMI og samme raske oppstart, på kun et halvt sekund, som storebror BD85.

Finn beste pris på Panasonic DMP-BD65

#2 Sony BDP-S370

Dette er den rimeligste Blu-ray-modellen fra Sony. Spilleren er klargjort for bruk mot trådløst internett, har DLNA-støtte og oppskalering av DVD-filmer.

Finn beste pris på Sony BDP-S370

#1 Sony BDP-S570

BDP-S570 er den mest populære modellen på Prisguide hittil i år. Modellen har 3D-støtte, Monolithic Design og innebygget Wi-Fi.

Finn beste pris på Sony BDP-S570

Jevnt mellom modellene

I topp fem listen finner vi spillere fra Sony og Panasonic. Men det var jevnt mellom de forskjellige modellene og blant spillere som havnet rett undenfor topplisten kan vi nevne; Philips BDP9600, LG BD390 og Oppo BDP-83.

Listen utgjør alle søk gjort på Blu-ray-spillere mellom 1.1-11 og 10.3-11.

Lesogså: TV-skolen: Alt om Blu-ray

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere