*Nettavisen* Nyheter.

De første bildene fra «Medal of Honor»

Foto: (EA)

Electronic Arts disker opp med kampfly, ATV-er og ørkenkamper i «Medal of Honor». Se bildekarusellen.

18.02.10 10:35

Electronic Arts jobber som kjent med et nytt spill i «Medal of Honor»-serien, og bringer spillet til dagens Afghanistan.

- For første gang i den ti år lange spillserien forlater «Medal of Honor» 2. verdenskrig. I 2010 introduserer vi Tier 1-soldaten, forklarer EA.

Mens EAs studio i Los Angeles tar for seg historiedelen i «Medal of Honor» har svenske DICE ansvaret for mulitplayeren. DICE står som kjent bak en rekke multiplayersuksesser som «Battlefield»-serien og det kommende «Bad Company 2».

- Da vi bestemte oss for å gjøre «Medal of Honor» på nytt, ønsket vi å beholde seriens autentisitet og respekt for soldaten, men samtidig ta spillet til dagens krigføring. Tier 1-soldaten er den mest disiplinerte, sindige og forberedte krigeren på slagmarken, sier sjefprodusent Greg Goodrich i EA.

Tier 1 er en virkelig elitegruppe som svarer direkte til NCA (National Command Authority) i USA og EA skal ha jobbet tett med soldater i elitestyrken for å gjøre spillet så realistisk som mulig.

Les mer om spillet på samlesiden for «Medal of Honor».

Nettsiden Universal Gaming Database (UGDB.com) har publisert hva som skal være de første bildene fra «Medal of Honor». Se alle bildene i karusellen nedenfor:

2888

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag