Gå til sidens hovedinnhold

De første detaljene om «Assassin's Creed 2»

Da Vinci-inspirert nettside kalt «Animus» lansert.

(Spill): Ubisoft avslørte oppfølgeren til «Assassin's Creed» da de la frem resultatet for andre kvartal i finansåret 2008 i november 2008, og endelig ser det ut til at vi får vite mer.

Nok en gang er det det amerikanske spillmagasinet Game Informer som får gleden av å avsløre de første detaljene, nærmere bestemt den 16. april. Det kommer frem av en nylig opprettet teaser-nettside for spillet.

Den flashbaserte siden viser først letterere modifiserte tegninger fra den italienske kunstneren Leonardo da Vinci, før et symbol dukker opp med speilvendt tekst over. Speilvendt tekst var da Vincis metode for å holde skriftene sine hemmelige. Som du kan se av bildet over har teksten lite tolkningspotensial.

Hemmelige ledetråder

Tittelen på nettsiden er åpen for tolkninger. «Animus» er ifølge Wikipedia et uttrykk fra psykologien og betyr både det «sanne jeg» og beskriver den maskuline siden av en kvinnes underbevissthet. Hva det betyr? Aner ikke. Animus er imidlertid navnet på innretningen som leser Desmond Miles/Altair's genetiske minner i det første spillet, så svaret kan jo være så enkelt som det.

Nettsiden skal forøvrig ha mer innhold på lager. Symbolet på siden linker til denne pdf-filen og ved å holde symbolet opp foran et webkamera skal flere detaljer avsløres.

Spillmagasinet har testet dette og symbolet aktiverer bare én av fem ledetråder. Vi regner med at flere symboler er på vei. Den første ledetråden er en tredimensjonal etterlikning av en arm, muligens Altairs hendige stikkvåpeninnretning fra det første spillet.

Fra Frankrike til Italia

Den kjente finansanalytikeren i Wedbush Morgan, Michael Pachter, har tidligere hevdet i et intervju med Gametrailers at spillet vil bli lagt til 1700-tallet og spekulerer i om den franske revolusjonen kan være rammen for spillet, skriver nettsiden Giant Bomb. Leonardo da Vinci døde riktignok i Frankrike, men levde og virket i Italias Firenze på midten av 1400-tallet.

Om deler av «Assassin's Creed» foregår i Italia på den tiden trenger ikke det ekskludere at spillet også tar turen til Frankrike 200-300 år senere.

Det første spillet var langt på vei historisk korrekt og foregikk i 1191 under det tredje korstoget.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut