*Nettavisen* Nyheter.

De første detaljene på MGS4

Her er de første detaljene rundt «Metal Gear Solid 4» til Playstation 3.

15.09.05 12:15

Japans største spillmagasin, Famitsu, har tatt en ekstra lang titt på den kommende traileren til «Metal Gear Solid 4». Her er de første detaljene fra spillet.

«MGS 4» kommer til å bli det mest realistiske spillet i serien til nå, skriver Gamespot. Ikke så overraskende, kanskje, med tanke på at spillet slippes til den kommende spillkonsollen Playstation 3.

Den største forandringen i spillet skal likevel være handlingen. Skjermbilder på trykk i Famitsu viser en figur som likner svært på hovedpersonen i serien, Solid Snake, som en eldrende mann med grått hår, rynker og bart.

Andre skjermbilder antyder at handlingen i «MGS 4» foregår i en øde, futuristisk by, hvor en kan se soldater, stridsvogner og roboter i gatene.

Sjefen bak serien, Hideo Kojima, bekrefter overfor magasinet at «MGS 4» vil foregå i en krigssone. Flere land går til krig mot hverandre samtidig som de sliter med indre stridigheter. Forholdet mellom Solid og landene skal også gjøres mer realistisk. Hvis Solid tar livet et lands fiende kan det for eksempel resultere i en allianse med motparten.

Prosessorkraften i Playstation 3 gir dessuten spillet et mye mer realistisk utseende enn tidligere titler i serien. Ansiktsanimasjoner skal for eksempel se mye mer ekte ut, og soldater skal kunne bli slitne og redde mer i takt med den virkelige verden.

Spillfiguren Raiden skal også dukke opp i «MGS 4», til glede for fans av «MGS 2», skriver Gamespot.

Det er foreløpig ingen skjermbilder tilgjengelig fra spillet, og det er ikke klart når spillet slippes.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag