De første offisielle bildene

Endelig letter Activision på sløret for det kommende «Call of Duty: World at War».

24.06.08 08:28

(Spillmagasinet): En rekke bilder fra det skytespillet ble lekket på nett i midten av juni 2008, men endelig sender Activision ut de første offisielle bildene.

Se alle bildene i karusellen under:

327

Spillet bygger på motoren fra «Call of Duty 4: Modern Warfare» og skal friste spillere med nye fiender, nye taktikker og en usensurert opplevelse av kampene som grep en hel generasjon, heter det i pressemeldingen fra Activision.

Spillselskapet bekrefter at «World at War» får en samarbeidsmodus (co-op), slik spillmagasinet Games™ skrev i sin omtale og du kan spille enten som russisk eller amerikansk soldat. Historien i spillet er lagt til middelhavsområdet og tar for seg kampene mellom USA og Japan.

- Ved hjelp av nye fiender som krever en helt ny taktikk så vel som co-op og nye våpen som flammekasteren definerer vi på nytt hva det vil si å spille et spill om Den andre verdenskrig, hevder studiosjef Mark Lamia i Treyarch.

Opp til fire personer kan samarbeide over nett i spillet eller på delt skjerm med to spillere lokalt på Xbox 360, PS3 og PC. Også versjonen til Wii vil støtte co-op for to personer.

Både alene og gjennom å samarbeide med andre spillere, samler spilleren opp erfaringspoeng som gir status og plassering på en rangeringsliste. Basert på disse poengene skal «World at War» skaleres dynamisk for å gi et dypere nivå av utfordringer, hva nå det kan bety.

Spillet skal etter planen slippes til PC, PS3, Xbox 360 og Wii i løpet av høsten 2008.

Activision har også sluppet den første traileren til spillet. Den kan du se i sin helhet i videovinduet nedenfor.

HTML EMBED
video_embed(10777,1);

Les flere spillsaker på våre spillsider. ,

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag