RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De frekkeste sex-appene

Foto: Digital Vision. (Getty Images)
Sist oppdatert:
Disse appene kan få fart på soverommet.

(SIDE2:) Vi ramser opp noen apper som kan forbedre sexlivet, gi deg en god latter, eller skape pinlig stemning. Magasinet iVillage har testet et knippe av dem:

A SEXULATOR:

Hvis han sier at dere ikke har nok sex, så kan du ta fram telefonen og vise fram denne appen. På kalenderen kan du holde oversikt over hvor ofte du har hatt sex ved å taste inn datoer. Du kan også rangere hva slags kos det er snakk om, for eksempel: Hjerte= sex, Lepper=kyssing, O= oralsex, M= flere partnere. Programmet har som mål å oppmuntre til mer sex i forholdet.

SPICE DICE:

Denne appen er en digital versjon av sexterninger. Det finnes flere lignende apper, men iVillage har valgt ut versjonen fra Durex. Årsaken er at den har de beste kategoriene, som: Romantikk, forspill, seksuell eller kinky. Da magasinet trillet terninger på denne fikk de først opp: Oralsex i dusjen. Det er bare å riste på telefonen, så er spillet og terningene i gang.

SEXOMETER LITE:

Denne appen tar opp aktivitetene på soverommet, og gir deg tilbakemelding deretter. Du får en slags grafisk tilbakemelding. Du legger telefonen på sengen, trykker på start, og setter i gang. Når sengekosen er over trykker du på stopp. iVillage gjorde en uhøytidelig test med stønn og rytmiske bevegelser i sengen, og fikk følgende dom: «Allerede ferdig?». Høyere stønn og mer bevegelser ga tilbakemelding som: «Rask og frekk» og «Sexmaskin». Denne applikasjonen inneholder også et kart, slik at du kan trykke inn hvor du har hatt sex – på den måten kan du bli minnet på at kanskje kjøkkenet er det hotteste stedet?

Mer fra Nettavisen:

ADULT HAVE YOU EVER:

Denne oppmuntrer til å avsløre frekke hemmeligheter. Perfekt på fest, for to eller flere. Spørsmål du kan få er blant annet: «Har du noen gang hatt sex med en person du ikke husket navnet på?» Eller: «Har du gått ut på byen uten undertøy?» Denne appen fokuserer på fortiden, men gir likevel et hint eller to om hva partneren din har gjort, og hvor langt han eller hun er villig til å gå.

iKAMASUTRA LITE:

Denne appen inneholder 30 Kama Sutra-stillinger. Stillingene er organisert i kategorier, som er tegnet og det følger også med forklaring. Appen skal gi gode beskrivelser, noe som er nødvendig for noen av de mer avanserte stillingene.

1001+FREE SEX FACTS:

Denne appen inneholder en rekke fakta om sex, både nyttige og unyttige. Her hevdes det blant annet at personer som tygger is har høyere sexlyst, 48 prosent av menn og kvinner har faket en orgasme minst en gang.... Interessant eller ikke, appen gir i hvert fall fart på samtalen.

KISSING TEST:

Hvis ikke du føler for å sjekke ut apper som sexterningene, kan du begynne med noe roligere. For eksempel denne kysse-appen.

Her kan du spørre ham om han er en god kysser? Deretter skal han kysse skjermen på telefonen. Mobilen forteller hvor god han er til å kysse.

Resultatet kan være alt fra: «Uimotståelig», «prøv igjen» til «leken». Kanskje litt teit, men dette kan gi en god latter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere