RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De første detaljene fra «Lost»

Sist oppdatert:
Ubisoft har sluppet de første detaljene fra spillet basert på TV-serien «Lost».

(Spillmagasinet): TV-serien «Lost» har vunnet mange norske hjerter, og nå utvides historien med nok et kapittel.

Spillstudioet Ubisoft har sendt ut en pressmelding med de første detaljene for spillet, men avslører lite utover det åpenbare.

«Lost: The Video Game» slippes til PS3, Xbox 360 og PC i løpet av våren 2008, og spillere vil utforske et hittil ukjent eventyr fra den mystiske øya.

I pressemeldingen heter det at du kan «spille som en av de overlevende fra Oceanic Flight 815», men sier ingenting om du kan spille noen av de kjente figurene fra serien. Det er likevel klart at flere av dem er med i spillet.

I den ferske traileren som ble vist frem på Comic-Con International får vi se både John Locke, Jack Sheppard og Sawyer. Vakre Kate Austen var dessverre ikke å se.

Nøyaktig hva historien i spillet går ut på, er så langt en godt bevart øyhemmelighet. Ubisoft nevner kun at du skal overleve utfordringene øya kaster mot deg: «Løs oppgaver, lur fienden, slåss med røykmonsteret og overvinn mange andre utfordringer», skriver spillstudioet.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest