RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Camilla Flaaten/Side2/Scanpix (Bildemontasje)

De har samme trendskjerf

Sist oppdatert:
Trendy Mette-Marit har høstens hotteste halsvarmer - akkurat som Jennifer Aniston.

(SIDE2): Det er Louis Vuitton som har skapt de lange skjerfene med leopardprint som absolutt «alle» vil ha denne sesongen.

Ikke overraskende har kronprinsesse Mette-Marit (36) selvsagt et av skjerfene. Hennes skjerf er i lysrosa og lysebrunt (fargen kalles Pale Pink i motehuset) med dyreprint.

Mette-Marit hadde på seg skjerfet under fylkesturen i Rogaland denne uken.

Hotte nå!
Skjerfene, som kommer i flere ulike farger - blant annet brunt, lysrosa og burgunder, har blitt sett på stjerner verden over, men også på noen kjente folk under Oslo Fashion Week.

Anette Stai, som er pr-ansvarlig for designmerket her i landet, hadde på seg et burgunderrødt skjerf under åpningen av moteuken. Den gang sa hun til Side2 at det er skjerfet alle vil ha i høst - og at det blir bare mer og mer populært ettersom høsten setter inn.

Motehuset feirer 20 år i bransjen og har i den forbindelse kommet med en rekke nylanseringen på skjerffronten. Skjerfene er en hyllest fra Louis Vuittons sjefdesigner Marc Jacobs til den avdøde graffitikunstneren Stephen Sprouse. De nye it-skjerfene er altså inspirert av hans forkjærlighet til blomster og graffiti.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Eksklusive
Men skjerfene fra stjernedesigneren er kun for deg med fet lommebok. Du må betale 4400 kroner for skjerfene som er laget av kasjmir og silke.

Skjerfet er tynt og stort, og kan brukes til sjal, over skuldrene og knyttet rundt halsen. Skjerfet er like anvendelig sommer som vinter, siden et er så tynt.

I fjor kom skjerfet ut i brunt, sort og grått. Årets nye farger er burgunder og blått og dette pale pink-farget skjerfet som Jennifer Aniston og Mette-Marit har skaffet seg.

Kate Moss, Keira Knightley, Mary-Kate Olsen, Sienna Miller og Jessica Biel har alle også vist seg i dette trendskjerfet fra Louis Vuitton.

Les mer fra kronprinsparets fylkestur her på Side2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere