Gå til sidens hovedinnhold

De heteste kjoletrendene

La deg inspirere av disse velkledte damene.

(SIDE2): Selv om vi nettopp har lagt bort danseskoene, er det ingen grunn til å ikke la seg inspirere av Hollywoodstjernenes røde løperlook.

Slår ut håret
Bohemstilen har lenge hatt solide fotfeste i trendbildet. Kjendisene kan simpelthen ikke få nok av voluminøse kjoler og løse snitt, og det er lett å skjønne hvorfor. Silhuetten ser flatterende ut på enhver kropp, og du trenger langt ifra å gå for fargesterke eller mønstrede materialer for å oppnå den trendy looken.

Realitystjernen og designeren Whitney Port kler seg ofte i siste mote. Her om dagen stilte hun i en noe minimalistisk kreasjon, som allikevel bar preg av bohemtrenden. Kombinert med de lekre gullsandalene, vintagevesken og med håret løst hengende over skuldrene fremstår den vakre brunetten som både avslappet og stilfull.

Sangfuglen Ashely Tisdale går derimot for den mer sexy bohemstilen.

I en kjole uten stropper, men med lekkert mønster, så den unge stjernen svært glamorøs ut da hun entret den røde løperen. Det er de glitrende detaljene, i form av ørepynt, armbånd og veske som er med på å fremheve den mer sofistikerte utgaven av hippiestilen, som kombinert med den noe løse håroppsatsen allikevel skaper en avslappet look.

Khloe Karadshian ser også lekker ut i sin stroppeløse kjole. Det flagrende chiffonstoffet nærmest sleper i gulvet. Takket være hennes lange, nyfargede røde lokker skjules også den svært så dype tringningen, slik at stilen ikke blir for upassende.

Vintage
Skuespiller Drew Barrymore blir ofte omtalt som vintagedronningen.

Hun kler seg ofte i bohmelooken og så fantastisk ut da hun her om dagen stilte på den røde løperen i en fargesterk kjole med et noe spesielt snitt. Som vanlig kombinerte hun kreasjonen med en retroveske og en spesiell ring – selve prikken over i-en i dette moderne antrekket.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kort og fargerikt
Tro det eller ei, men nå går vi faktisk mot lysere tider. Dette gir seg også utslag på den røde løperen. Den siste tiden har flere og flere stjerner stilt i fargerike kreasjoner når de har pyntet seg for ulike kjendisarrangementer.

En annen fellesnevner er at lengden på disse fargerike kreasjonene ofte er av den svært så korte varianten. En herlig inspirasjon for oss som ser fram mot sol og sommer.

TV-personligheten Nany O`Dell stiller ofte i klær med sterk farge. Denne røde kreasjonen hun bar her om dagen er bare én av flere hun har dukket opp i på den røde løperen dette året. Det er lett å la seg inspirere av den vakre 44-åringen som,har figur til å stille i antrekk som viser svært mye hud.

Lucy Hall ser også lekker ut i sin utringede silkekjole. Hun går derimot i en klassisk felle, for mye accessoirer til en kjole som i seg selv krever mye oppmerksomhet.

«Beverly Hills 90210»-stjernen Annalynn McCord derimot gjør suksess. Hun valgte en knallblå kreasjon da hun skulle sole seg i blitzglansen på den røde løperen i en av årets første dager. Hun kombinerer kjolen med enkle detaljer, de hudfargede skoene skaper illusjonen av svært lange ben.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kontraster
Sort og hvitt kombinasjonen er en annen klassiker som ser ut til å ha slått følge inn i det nye året. Det er en enkel måte å dresse seg opp på.

Den amerikanske skuespilleren og modellen Ashely Benson kler det meste, men også hun tyr til sort og hvitt-kombinasjoner en gang iblant. Den lekre saken av en kjole frisker hun opp med røde lepper og negler – et godt valg av den langbente skjønnheten.

Superparet Portia DeRossi og Ellen DeGeneres kler hverandre på mange måter.

Da de deltok på 50-årsmarkeringen av sminkemerket Covergirl her om dagen, matchet de to turtelduene hverandre i klesveien. Mens DeRossi som vanlig stilte i et feminint antrekk, hadde DeGeneres valgt en maskulin dress som hun kombinerte med et hvitt skjerf.

Den unge realitystjernen og modellen Kylie Jenner trenger ikke gjøre mye for å se vakker ut. Her om dagen stilte hun i en svært så ungdommelig kjole. Det romantiske chiffonskjørtet er en sterk kontrast til den svarte, og mer sexy toppen – men kombinasjonen er både passende og trendy.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene