RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De heteste unge i Hollywood

Sist oppdatert:
Prisutdelingen for de kommende storhetene i Hollywood gikk av stabelen søndag kveld. Se bildene her.

(SIDE2:) Hollywoods unge stjerner kom med et toppet lag under prisutdelingen som ble holdt i Henry Fonda / Music Box theater i Los Angeles, søndag.

Den røde løperen var fylt til randen av unge og gamle kjendiser. Noen av de kjente navnene som dukket opp var rapperen Ludacris, skuespillerinne Dakota Fanning, Hilary Duff og T.R. Knight fra «Gray’s Anatomy».

- Det er en ære å bli anerkjent på denne måten. Spesielt når man er ny foran kameraet. Jeg elsker det og vil definitivt fortsette drive med film ved siden av musikken, sa Chris «Ludacris» Bridges til AP.

Ung veteran
Dakota Fanning, kjent fra filmer som «Charlotte’s Web» og «Man on Fire», fikk «Heiteste-kuleste-unge-veteran»-prisen. Men selv innrømmer hun at hun ikke føler seg som en veteran.

- Det er virkelig merkelig å bli kalt veteran. Jeg føler meg ikke som en. Jeg setter skikkelig pris på at jeg har fått være med i så mange filmer og denne prisen er fantastisk, sa 13-åringen til AP.

- Litt deprimerende
James Caan, kjent fra serien «Las Vegas» fikk prisen «Legende innen skuespill».

- Det er litt både og. Det var både fint og deprimerende. Jeg måtte sjekke fødselsattesten min og sjekke om det var på tide å bli en legende, sa James Caan.

Andre kjendiser som fikk pris var Tyrese Gibson, Ioan Gruffond og Josh Henderson.

Les flere kjendis-nyheter her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere