*Nettavisen* Nyheter.

De hotteste i undertøy

Foto: Splash News/All Over Press

Her er modellene som gjerne viser seg i undertøy. Se bilder.

02.10.10 14:06

(SIDE2:) Disse damene bærer undertøy på en langt mer selvsikker måte enn kvinner flest. Nettstedet AskMen.com har kåret de ti mest sexy, moderne undertøysmodellene.

Se bilder av alle modellene nederst i artikkelen.

1. Gisele Bundchen
Denne brasilianske skjønnheten har vært den best betalte modellen i verden de siste seks årene. Kontrakten hennes med Victoria’s Secret skal være den største modellkontrakten gjennom motehistorien.

2. Kate Moss
Kate Moss er verken like høy eller formfull som de fleste av sine kolleger, men lykkes likevel som undertøysmodell.

3. Adriana Lima
Også tredjeplassen går til en brasiliansk modell. Adriana Lima har vært en av Victoria’s Secrets engler siden 2000.

4. Karolina Kurkova
Allerede som 16-åring gikk Karolina Kurkova sitt første moteshow for Victoria’s Secret. Hun er likevel best kjent for sin manglende navle.

5. Heidi Klum
Tyske Heidi Klum er en av verdens mest kjente modeller og har vist seg i undertøyet for både Victoria’s Secret og Sports Illustrated.

6. Tyra Banks
I dag er Tyra Banks like kjent som programleder i «America’s Next Top Model» og «The Tyra Banks Show» som for modellkarrieren.

7. Marisa Miller
Det er ikke mange som har brukt en BH verdt tre millioner dollar. Men nettopp det gjorde Marisa Miller på et Victoria’s Secret-show i 2009.

8. Eva Mendes
De fleste kjenner Eva Mendes som skuespiller. Men hun får åttendeplassen fordi hun var modell for Calvin Kleins Seductive Comfort-undertøy i 2008.

9. Dita Von Teese
Dita Von Teese har jobbet som stripper og glamourmodell, og er kjent for sin burleske stil. Men hun har også gått moteshow i Paris og Milano og vært på forsiden av flere kjente moteblader.

10. Alessandra Ambrosio
Listas tredje brasilianer startet som modell da hun var 15 år gammel, og hun imponerte de fleste da hun gikk et moteshow for Victoria’s Secret få måneder etter at hun fikk barn.

Se hele begrunnelsen for kåringen på AskMen.com.

3765

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.