*Nettavisen* Nyheter.

De hotteste neglelakkene

Sommeren er over oss og det er viktig å ta seg ut på sitt beste. Side2 gir deg de hotteste neglelakkfargene for sommeren.

16.07.06 08:27

(SIDE2): Det er viktig å ta seg godt ut på sommeren. Med åpne sandaler og fokus på føttene, er det lurt å ta seg tid til å legge litt kul lakk på tærne. Vi gir deg oversikten over de fresheste neglelakkfargene for sommeren.

Se alle fargene nederst

Sats på farge
HubbaBubba tyggegummirosa og sterk orange er noen av vinnerfargene for sommerbrune føtter. Sterke farger er veldig fint til brun hud, men krever presisjon og nøyaktighet når du legger lakken.

Kari Hornberg ved Estetique Sten&Strøm sier at hun synes det er fint med sterke farger.

- Det er fint med en mørk farge på tærne, men da hadde jeg valgt en nøytral farge som Estee Lauders blanke 01 Coquilee til neglene på hendene, sier hun til Side2.

Velg etter hudfargen
Merethe Johnsen ved Estetique Sten&Strøm sier til Side2 at når man er lys i huden er det best å velge lyse farger.

- Selv liker jeg best lyse farger. Jeg liker også at det er samme farge på hendene og på føttene, sier Merethe.

Høstfarger
Om ikke lenge er høsten over oss igjen og de forskjellige makeupkolleksjonene har selvfølgelig fargepaletten klar. Estee Lauders kolleksjon har mye varme og mørke farger.

- Lilla er hot for høsten. Fargen går igjen i neglelakk og øyenskygge. Fargen er sterk i neglelakken, men litt mer dempet i øyenskyggen, sier Hornberg.

Gode Tips
Ta deg god tid og unn deg en liten pedikyr og manikyr hvis du skal gjøre det selv.

- Ta først et fotbad og fjern død hud med en fotfil som du lett kan kjøpe på apoteket. Fil/slip negler til du får den ønskede passformen og dytt neglebåndene helt tilbake.
- Legg på underlakk for å beskytte neglene før du legger på selve neglelakken. Etter at fargeneglelakken er tørket legger du en overlakk. Da bør fargen sitte i godt over en uke. Smør deg med en fotlotion helt tilslutt.

Ellers er det greit å unne seg en behandling i salong av og til. Husk bare å ta med egen lakk ettersom de ofte har et meget begrenset utvalg og kanskje ikke akkurat den fargen du vil ha.

Da bør du ha sommerformen inne, både på tærne og hendene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag