De hotteste sminketrendene sommeren 2013!

Foto: Bli Vakker

27.05.13 11:39

Vi har fulgt nøye med på catwalken og her kan du lese om sminketrendene sommeren 2013. Vi har valgt ut de viktigste trendene for sommeren og funnet frem produktene du trenger for å gjenskape looken!

Naturlig Look.

Denne enkle, men sofistikerte looken holder seg år etter år. 2013 er intet unntak og vi har sett den på visningene til Missoni, Alexander McQueen og Versace. Når man skal oppnå denne looken er det viktig å tenke på huden. Det er den som er i fokus her og derfor er det viktig at den er plettfri!

Det er ikke nok å legge på et lag med foundation og la det være med det. Tenk over hvordan du behandler huden din. Noen enkle grep i hverdagen vil gi deg strålende hud – kanskje så strålende at du kan droppe foundationen helt!

Sørg for å ha en ansiktspeeling i dusjen. På den måten får du renset huden for døde hudceller ofte. Følg opp med et godt renseprodukt som passer til din hudtype.

Bruk en god ansiktskrem, helst en dagkrem om dagen og en nattkrem når du skal sove. Hvis du har mye problemer med uren hud kan disse produktene hjelpe deg.

Før du legger foundation er det lurt å bruke en primer. Primeren glatter ut huden og gjøre at sminken sitter bedre. Bruk ordentlige koster når du legger sminke så oppnår du et mye bedre resultat. Etter foundation kan du gjerne også legge litt lipgloss, rouge og en nøytral øyenskygge. VOILA – ferdig!

Foto: Bli Vakker

60’ s look.

Vintage er alltid hot! Denne sommeren er det 60-tallet som gjelder. Både Louis Vuitton og Marc Jacobs lot modellene sine gå med Bee hive og massiv eyeliner på visningene for sommer 2013.

Følg samme fremgangsmåte som til nude/naturell look. Legg så en tykk eyeliner og to lag maskara. Marker gjerne også brynene litt ekstra og legg en knall rød leppestift for å fullføre looken.

Alle produktene du trenger for å style håret finner du her!

Foto: Bli Vakker

Look-At-Me!

Sommeren er full av farger – og dette gjenspeiler seg i kolleksjonene som har kommet de siste årene. Gult, oransje og andre sterke farger har preget motebildet. I år er intet unntak. Neonsminke kommer ikke til å være et uvanlig syn til sommeren. Både øyne og lepper skal være fargerike. Et godt råd vil være å holde seg til enten neonfargede øyelokk eller lepper.

Chanels modeller kom i år med metalliske øyenskygger og kraftig eyeliner. Vi ser frem til denne trenden!

Dior sine modeller kom også med kraftig sminkede øyne. Sterke farger og påklistrede diamanter gjentok seg på catwalken.

Se denne kolleksjonen fra Rock Cosmetics for å gjenskape looken – på både øyne og negler!

Foto: Bli Vakker

OPI, Ciaté, Butter London og Essie har alle kommet med sterke farger i sommerkolleksjonene sine. Ta en kikk her.

Uansett hvilken look du går for i sommer vil det passe med et blendende hvitt smil til! Pennen fra smilelab er superenkel i bruk, tar ikke lang tid og gir flotte resultater på kort tid!

Hva er din favoritt-look denne sommeren? Skriv i kommentarfeltet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.