RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De hotteste tenåringsidolene

Sist oppdatert:
De er sexy, tøffe og sjarmerende. Stem på din favoritthunk her.

(YEYE): De er noe av det fineste du finner akkurat nå, og mange har utmerket seg innen både musikk, film og TV. Dette er de hotteste tenåringsidolene:

Zac Efron
Zac er kjent for hovedrollen i musikalen «High School Musical», hvor han spiller rollen som Troy Bolton. Han er også kjent for rollen Cameron Bale i «Summerland».

Justin Chambers
Justin Chambers er skuespiller og tidligere modell. Han er mest kjent for sin rolle som turnuslege Dr. Alex Karev, i den amerikanske suksesserien «Grey's Anatomy». Filmer han har spilt i er «The Wedding Planner» og «Zodiac».
Justin er gift og har fem barn.

Chad Michael Murray
Chad er mest kjent for sin rolle i ungdomsserien «One Tree Hill», der han spiller Lucas Scott. I 2003 forelsket han seg i motspiller i serien, Sophia Bush, og de giftet seg. Etter bare fem måneder skilte de imidlertid lag, på grunn av Chads mye omtalte utroskap.

Adrian Grenier
Adrians skuespillerkarriere fikk fart da han fikk rollen i den amerikanske hitserien «Entourage». Han spilte også i filmen «The Devil Wears Prada». Adrian spiller også trommer i bandet «Honey Brothers», og snakker flytende tysk og fransk.

Jake Gyllenhaal
Jake er en Oscar-nominert skuespiller. Han er kanskje best kjent for sine prestasjoner i «Donnie Darko», «Zodiac» og «Brokeback Mountain». I sistnevnte spilte han mot avdøde Heath Ledger. Jake er broren til skuespiller Maggie Gyllenhaal.

Josh Hartnett
Josh spilte i små teaterstykker og TV-reklamer før han ble kjent. Idag har han en solid filmkarriere å se tilbake på. Han har blant annet spilt i filmene «The Faculty», «Black Hawk Down» og «Pearl Harbour».

Bill Kaulitz
Bill er vokalist i rockegruppen «Tokio Hotel», som gjør stor suksess i flere europeiske land, og nå også i USA. Kaulitz er kjent for sin spesielle stil: trange bukser, lærjakker, gothiske smykker, svarte negler, stort hår og sminke rundt øynene.

Chace Crawford
Chace er amerikansk skuespiller, og er mest kjent for sin rolle i serien «Gossip Girl». Der spiller han rollen som Nate Archibald.

Hayden Christensen
Hayden er født i Vancouver i Canada. Som ung spilte han i mange canadiske filmer, før han ble berømt som Anakin Skywalker i «Star Wars Episode II: Klonene angriper» og «Star Wars Episode III: Sithene tar hevn».

Taylor Kitsch
Taylor er kjent fra serien «Friday Night Lights», og blir å se i den kommende filmen «X-Men Origins: Wolverine».

Wentworth Miller
Miller er for tiden aktuell i den populære serien «Prison Break». For sin rolle ble han nominert til Golden Globe for beste skuespiller i en dramaserie. Han har også vært med i flere av Mariah Careys musikkvideoer.

Det er ikke bare gutta som fortjener avstemning:
Se hvordan det går med avstemningen på de heteste tenåringsdamene her

(Kilde: Wikipedia.no)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere