Hele fem heldige vinnere stakk av med helgens førstepremie, og får utbetalt 3,2 millioner hver fra Norsk Tipping. To av vinnerne tippet system og fikk ekstra god uttelling, med både 2. og 3. premier i tillegg til 1. premien.

LØRDAG: 30 mill. i 1. premiepotten - spill her!

Fødselsdatoen til kona, ungene og bikkja
Rolf Kåre Jensen satt i lutefisklag i Tromsø da han fikk telefon fra Roar Jøndahl hos Norsk Tipping, om at han hadde blitt over 3,3 millioner kroner rikere.

– Oi, oi oi, dette var jævlig artig, sier den friske nordlendingen. Jensen ante ingenting om at han hadde vunnet i Lotto da Norsk Tipping ringte lørdag kveld. 53-åringen er bosatt i Vadsø og ukependler til Tromsø, der han arbeider i skatteetaten.

Han kan fortelle at han har spilt en fast lottorekke i årevis. Spillet hadde han levert hos Mix Wi-To Tobakkforretning i Tromsø.

– Jeg har spilt på fødselsdatoene til meg sjøl og kona, og de tre barna våre, ene svigerbarnet og bikkja, avslører han. At nettopp den rekka gikk inn på en gevinst på 3 317 460 kroner hadde han aldri drømt om.

Han tror heller ikke det er mulig å holde den store nyheten hemmelig særlig lenge, når han etter samtalen med Norsk Tipping skal tilbake til lutefisklaget.

- De kommer til å se på smilet mitt at det har skjedd noe, sier han.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nytt hus
– Så utrolig gøy!! Jubelen stod i taket også hjemme hos Margareth Torgersen, etter at hun hadde fått vite at hun var en av de fem som hadde vunnet over 3,5 millioner kroner i Lotto, lørdag kveld.

53-åringen fra Akershus hadde nemlig ikke bare vunnet førstepremien på 3 225 165 kroner, men hun hadde tippet system og fikk dermed også med seg sju 2.premier, som til sammen ga en uttelling på nesten 300 000 kroner i tillegg.

– Det var litt av en julepresang og bursdagspresang på en gang, sier Drøbak-kvinnen. I bakgrunnen høres jubelen fra familien.

Margareth har møtt motgang i livet. Mannen hennes er gått bort, og et av barna har slitt med rusproblemer. – Derfor er det svært hyggelig å få en slik gave, sier hun.

På spørsmål om hva hun ønsker å bruke pengene på, svarer hun uten å tenke seg om : - Nytt hus! Her vi bor nå skal det bli næringsområde, så en ny bolig står øverst på ønskelisten. Det blir det en råd med nå.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt hos Narvesen i Drøbak City.

30 millioner i 1. premie potten - spill her!

Kommersiell informasjon om Nettavisens tjenester:
Du trenger ikke å gå i kiosken for å levere Lotto- eller Tippekupongen, men kan i stedet levere spillene på pc-en hjemme eller på jobb via Nettavisen.

Slik går du frem for å levere spill på Nettavisen:

* Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

* Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

* Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)