RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De korteste ekteskapene

Mange kjendiser har problemer med å få forhold til å vare. Likevel gifter de seg stadig vekk. Her er noen av de korteste ekteskapene.

(SIDE2): I bryllupet lover man troskap i gode og onde dager. Brudeparet ser for seg et langt og lykkelig liv sammen, og gjestene gråter noen tårer når de sier «ja».

Men bryllupsmagien varer ikke nødvendigvis så lenge - i hvert fall ikke i Hollywood.

Her er noen av de korteste ekteskapene:

Courtney Thorne-Smith og Andrew Conrad
Syv måneder holdt «Ally McBeal»-stjernen Thorne Smith og Conrad ut som mann og kone. Dette er lang tid i forhold til flere andre på listen.

Drew Barrymore og Jeremy Thomas og Drew Barrymore og Tom Green
Barrymores første ekteskap varte i 30 dager. Dette gjorde henne imidlertid ikke redd for å gifte seg igjen. Og denne gangen holdt hun ut fem ganger så lenge. Hun og Tom Green var gift i fem måneder.

Carmen Electra og Dennis Rodman
Kjendisene har lært oss at det ikke er lurt å gå på fylla i Las Vegas. Ni dager etter fyllebryllupet, ønsket Rodman å få ekteskapet annulert. Likevel holdt de ut i fem måneder.

Chad Michael Murray og Sophia Bush
Kjekkasen Murray knuste mange fjortishjerter da han giftet seg med skuespiller Bush i 2005. Men etter bare fem måneder var han singel igjen.

Charlie Sheen og Donna Peele
Sheen og Peele holdt i hvert fall sammen gjennom jula. I september 1995 gikk de opp kirkegulvet, og nesten fem måneder senere ble det slutt.

Jennifer Lopez og Chris Jude
Forelskelsen var så stor. Lopez sa i et intervju at kjærligheten fra Jude var det hun trengte mest i livet. Men etter fire måneder var ikke det så viktig lenger.

Lisa Marie Presley og Nicholas Cage
Cage ble fristet av datteren til Elvis og eksen til Michael Jackson. Men det er grenser for hvor lenge det er spennende med sånt. Etter tre måneder gikk de fra hverandre.

R. Kelly og Aaliyah
Dette paret er et bevis på at 15-åringer ikke er modne for å gifte seg. 15 år gamle Aaliyah og den litt eldre R. Kelly var gift i tre måneder.

Ernest Borgnine og Ethel Merman
Tro ikke at godt voksne nødvendigvis har mye flottere ekteskap enn yngre. Borgnine var 47 og Merman var 56 da de giftet seg. Men etter 32 dager hadde de fått nok.

Cher og Gregg Allman
Tre dager etter at Cher skilte seg fra Sonny Bono reiste hun til Las Vegas for å gifte seg med Allman. Lykken varte i ni dager.

Dennis Hopper og Michelle Phillips
Dette skuespillerparet syntes åtte dager med ekteskap holdt.

Britney Spears og Jason Alexander
En av verdens mest kjente fylleturer endte med en rask annullering. Da Spears og Alexander våknet som gift i Las Vegas, tok det omtrent ni timer før de gikk hvert til sitt.

Kilder: Maxim.com, Celebritywonder.com, Weddings.about.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere