RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De kuleste iPod-dingsene

Det har bygget seg opp en egen industri som lager tilbehør for iPod. Her er noe av det kuleste.

Apple har med iPod skaffet seg en markedsandel som de fleste andre selskaper bare kan drømme om. Sammen med den enorme populariteten har det dukket opp en lang rekke selskaper som lager tilbehør for alt mellom himmel og jord for iPod.

Vi har tidligere omtalt blant annet tilbehør som skal skaffe deg orgasme med iPod, og nylig ble det lansert en dorullholder med docking til iPod slik at du kan høre på musikk også når du er på do.

De overnevnte eksemplene passert trolig inn i kategorien med sært tilbehør, men TechEblog har nå satt sammen en liste over det de mener er det kuleste iPod-tilbehøret.

Dette er ikke bare av den typen som du kan kjøpe i butikken, men også egne prosjekter som folk over hele verden har satt sammen.

Under har vi plassert en reklamevideo fra Nike som havner 9. plass på listen, samt bilder av de ni andre produktene på listen.

Her kan du se flere videoer og produktene som nesten klarte å komme inn på listen.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere