RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: montasje:emmanygren.se/stylorectic.blogspot.com/www.whatisrealityanyway.com

De kuleste motebloggene

Vi gir deg oversikten over de beste motebloggene fra hele verden.

(BIIPMAG): Mediene har ofte skrevet om de kuleste bloggene fra Norge, men vi har våget oss et skritt videre. Vi gir deg nemlig de beste motebloggene fra utlandet.

Moteblogger
Blogging har lenge vært et stort mediefenomen, men det er ikke kun de hverdagslige tingene som folk vil lese om. BiipMag har listet opp noen av de kuleste motebloggene fra land som USA, Sverige og Østerrike. Trenger du daglig oppdatering på motefronten, da er det bare å ta en tur innom disse bloggene:

Jak & Jil Blogg
«High fashion», motedronninger, catwalken i Paris og sko i alle fasonger: Denne bloggen byr kun på det beste av det beste innenfor moteverdenen. Nettsiden blir daglig oppdatert med de nyeste antrekkene til trendsettere fra hele verden. Moteblogger tenderer ofte til å bli veldig ensidig, men denne bloggen gir deg variasjon hver eneste dag.

Sjekk bloggen her:http://jakandjil.com/blog/

Emma Nygren
Svenskene blogger mye mer enn det vi nordmenn gjør. Derfor er det ikke helt uten grunn at man finner mange flere blogger i Sverige enn i Norge.
Har du ennå ikke fått øynene opp for den søte Emma Nygren, da er det sannelig på tide å sjekke ut jentas nydelige blogg. Emma legger ut bilder av både antrekk og hva som inspirer henne. Klesstilen er både trendy og bohemaktig. Svensken blogger om alt som foregår i hverdagen, men for det meste består bloggen av moteinnlegg.

Sjekk bloggen her:http://emmanygren.se/

Hanneli Mustaparta
Hun er en av Norges største modeller og pendler mellom Oslo og New York. Klikk deg inn på bloggen, bli en del av hverdagen til Hanneli som består av søte antrekk og spennende fotoseksjoner. Bloggen viser også bilder av gatemoten i New York. I tillegg har den norske modellen fotografering som hobby og gir leserne mange fine sort/hvitt bilder.

Sjekk bloggen her:http://hanneli.lola.no/

What is Reality anyway?
Bloggens meget interessante navn, gjør at man legger merke til den med en gang. Bloggeren heter Krystal Simpson og er som tatt ut av en 70-talls film. Inspirert av rock’ n roll, Mick Jagger og hippieperioden, er dette en av de beste motebloggene som eksisterer. Krystal jobber til daglig som skribent for magasinet «Rolling Stone» og det er ikke til å unnvære å legge merke til at dama klær seg som en ekte rockestjerne.

Sjekk bloggen her:http://www.whatisrealityanyway.com/

4th and bleeker
Dette er forholdsvis en ganske ny blogg, men har blitt populær på rekordtid. Og vi i BiipMag skjønner hvorfor. Som eier av et par Mick Jagger- bukser, er denne jenta rett og slett kjempekul. Med en flott utstråling og kropp som en modell, tar bloggeren bilder av seg selv som kunnet passet rett inn i motebladet Vogue. Antrekkene er både nyskapende og inspirerende.

Sjekk bloggen her:http://4thandbleekeragency.blogspot.com/

Stylorectic
Gotisk, nagler, rock’ n roll, pumps og fantastiske bilder: Det er beskrivelsen for denne østerrikske bloggen. Kulere og mer fascinerende bilder enn dette finner du rett og slett ikke. Hvert antrekk av bloggeren utgjør noe oppsynsvekkende og interessant. For å si det sånn, du finner ikke mange slike jenter i Norge. Ofte er klærne blandet sammen med både dyrt og billig, og dette gjør at leserne har selv en sjanse til å skaffe seg de kule klærne.

Sjekk bloggen her:http://stylorectic.blogspot.com/

Knighttcat
Bloggeren viser bilder av det nyeste og hippeste innenfor moteverden. Hvis du er nysgjerrig på hva som blir inn til neste sesong, da er du garantert til å få vite det på denne bloggen. I tillegg så viser siden mange bilder av stilfulle kjendiser og holder deg alltid oppdatert med det nyeste fra designerne. Det går derfor aldri en hel dag uten at du kan få innblikk på noe nytt fra den hektiske moteverden.

Sjekk bloggen her:http://www.knighttcat.com/

Siste fra BiipMag. no: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere