RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De mest elegante damene

Sist oppdatert:
Hele tre prinsesser og en dronning er på listen over de mest elegante kvinnene i verden, men ingen av dem er fra Norge og Sverige. Se listen og bilder.

(Bildet: Den indiske skuespillerinnen Aishwarya Rai er blant verdens mest velkledde kvinner)

Ifølge Hello! Magazine er Danmarks kronprinsesse Mary verdens mest elegante kvinne. Det er magasinets lesere som har stemt frem listen, og representanten for det danske kongehuset gikk altså helt til topps med 34 prosent av stemmene.

På listen over de 12 mest elegante kvinnene i verden er det tre prinsesser og en dronning. Men til tross for en høy andel av kongelige representanter er ikke noen av medlemmene fra det norske kongehuset representert..

Hvem som kom bak kronprinsesse Mary på listen ser du i bildekarusellen under.

Gult er ikke kult
At det norske kongehusets representanter ikke er nevnt med ett ord er kanskje like greit. Spesielt ettersom en av fjorårets mest omtalte kongelige moteepisoder var Märthas gule kjole i bryllupet til spanske kronprins Felipe og Letizia Ortiz.

- Ursäkta, men den är gräslig, utbrøt STV1s kommentator da han fikk se hva den norske prinsessen hadde på seg under det storslåtte bryllupet til kronprins Felipe og Letizia Ortiz.

Kjolen ble også hengt ut i spanske aviser, og kåret til den mest vulgære kjolen i bryllupet av leserne til storavisen El Mundo.

Klikker du deg gjennom bildekarusellen under ser du at nevnte prinsesse Letizia er en av dem som har blitt tilgodesett med en plass på listen.

Verdens verst kledde kvinner
Märtha er ikke den eneste som har blitt hengt ut for sine klær. Hvem som er verst kledd i verden finner du om du følger lenken under.

Verdens verst kledde kvinner ser du her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere