Gå til sidens hovedinnhold

De mest irriterende kjendisene

Her er kjendisene vi ble lei av denne sommeren.

(SIDE2:) Skandalekjendiser som Paris Hilton, Lindsay Lohan og Britney Spears har vært stille i sommer. Men den som trodde det ville gi en sommer uten irriterende kjendiser, tok feil. Irriterende kjendiser dukker nemlig stadig opp.

Hollywood.com har plukket ut sommerens aller mest irriterende kjendiser.

Jon og Kate Gosselin
I Norge hadde vi knapt hørt om dette realityparet før det ble kjent at de skulle skilles. Men i sommer har vi fått høre om skilsmissen, kranglene, ryktene og annet sladder vi strengt tatt ikke bryr oss om.

Les også:
TV-familie i krise
Gosselins tilbake tross skilsmisse
Kate: - Sjokkert over Jon

Joe Jackson
Fansen er fremdeles i sjokk over Michael Jacksons brå bortgang. Det hjelper ikke på sorgen at faren Joe stadig kommer med upassende sitater i mediene.

Les også:
Joe Jackson sjokkerer igjen
Nye Omer/Jackson-spekulasjoner

Katherine Heigl
Med sitt blonde hår og uskyldige utseende, fikk fordommene folk til å anta at Heigl var søt og snill. Men den gang ei. I sommer har hun vekket harme blant kolleger fordi hun har kritisert både «Grey’s Anatomy» og «Knocked Up» - som var TV-serien og filmen som sørget for hennes gjennombrudd.

Les også:
- Gjerne stygg i kjeften
Nye uvenner i Hollywood
Hollywoods største divaer

Sacha Baron Cohen
«Brüno» klarte ikke å gjenskape fansens entusiasme for «Borat». I sommer har han dukket opp på en rekke tilstelninger - alltid i karakter.

Les også:
– Må si farvel til Brüno
Dansende penis og karatedildo

Lady GaGa
Nå begynner de fleste å bli lei av at Lady GaGa alltid sørger for å få mer oppmerksomhet for sin rare bekledning enn musikken.

Les også:
Hva er det hun har på seg?
Overgår hun seg selv?
Er dette passende klær for flyturen?

Brooke Shields
Hollywood.com spekulerer i om Shields brukte Michael Jacksons minnestund som en audition. Etter minnetalen til Jackson - som hun ikke hadde sett på 16 år - fikk hun nemlig en av sine største filmroller på flere år.

Les også:
Paris (11) gråt for pappa

Jessica Biel
I sommer har hun spilt i to irriterende filmer, og ryktene om henne og kjæresten Justin Timberlake begynner å bli kjedelige. Dessuten er det alltid irriterende å høre vakre personer klage over sin skjønnhet.

Les også:
- Utseendet ødelegger karrieren min
Flørter han med andre?

Se hele listen på Hollywood.com.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget