*Nettavisen* Nyheter.

De mest romantiske hotellene

Med Valentines Day i anmarsj kan det være greit å skjekke ut de mest romantiske hotellene - og prisene.

12.02.07 08:55

(SIDE2): Hotellene har for lengst skjønt at folk liker å ta den litt ut på Valentines Day, og de fleste store (og dyre) hoteller lager romantiske pakkeløsninger i anledning den store dagen.

Midten av uka
Når Valentines Day faller på en dag mellom fredag og mandag er det vanligere å ta en langweekend. Derfor gjør hotellene det meste ut av det når dagen kommer midt i uka, sånn som i år når den er på onsdag, i følge Forbes.com.

Her er de 5 mest romantiske hotellene i verden:

El Dorado Seaside Suites
Ved Riviera Maya i Mexico finnes paradis for alle romantikere. Her får du alltid champagne med en gang du kommer, og ellers alt inkludert. Til spesielle annledninger kan du få Dom Perignon Cuvée servert med et dusin røde roser til den nette sum av 4000 kroner. Du kan også få en kurv med sjokoladefoundue, vin, lys og blomster til å ha på stranden. En natt koster litt over 2000 kroner per person på et dobbeltrom.

Four Seasons Resort i Provence
Hotellet har ingen spesiell feiring av Valentin, men har en romantisk pakke året rundt. Du får champagne og sjokolade ved ankomst og kan bestille frokost for to i deres egen suite. Plassert i Provences åser skaper også en romantisk atmosfære, sies det. Prisen ligger på rundt 4500 kroner per natt per person.

Halekulani på Hawaii
På Oahu finner du den gammeldagse romantikken, og dette hotellet er et av de mest populære bryllupslokalene på Hawaii. Hit strømmer også en del businessmenn som vil ha sikker kvalitet. Hotellet er svært forseggjort og bærer preg av detaljoriente interiørarkitekter. Ca. 3500 kroner per natt, per person.

Hotel Ritz i Paris
Det mest romantiske hotellet i den mest romantiske byen tilbyr en egen «Love is in the air»-pakke. Med champagne og en hemmelig gave tibyr hotellet pakken i hele Februar, så flest mulig kan benytte seg av den. 5500 kroner koster den, per natt per person.

Hotel Splendido i Italia
Det eksklusive hotellet i Portofino har bare 65 rom og regnes som svært eksklusivt. Akkurat hva som gjør det så spesielt er opp til deg å finne ut, startprisen ligger på nesten 10 000 kroner per person per natt.

Les mer om ferie og reiseliv her.

Les også:

Hotellene på gullista

Byr på mer enn søvn

Legendarisk overnatting

Unike hotellopplevelser

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.