RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De mest sexy bikini-kjendisene

Sist oppdatert:
Å ta seg godt ut i en bikini kan være en utfordring, her er de kjendisene menn helst vil hatt med seg på ferie - i bikini. Se bildene og listen.

(Side2:) Vinteren er her, og snøen laver ned over det kalde Norge.

I anledning vinterens virkelige ankomst har Side2 kåret våre favorittkjendiser på stranden, riktignok kun av det kvinnelige kjønnet. Bakgrunnen er enkel - badebukser på menn er omtrent like kledelig som alt Britney Spears kler på seg.

Skulle ikke bildekarusellen under være nok kan du også sjekke disse sakene:

Jul i bikini og blanke messingen (husk at julen var helt til påske)

Video: Verdens største bikinishoot

Bikinimote til frekke piker (bildeekstra)

I karusellen under får du de forskjellige kjendisene i alfabetisk rekkefølge, men her er kåringsrekkefølgen:

1. Alessandra Ambrosio
Skal du først på strandferie er en brasiliansk pike nærmest selvfølgelig. Den 26 år gamle supermodellen er også talskvinne for Victoria's Secret så det kan være muligheter for at påkledningen når man ikke er på stranden er ganske grei også.

2. Brooke Hogan
Den 19 år gamle Brooke er datter av Hulk. Hun er også en cheerleader, gymnasiast og danser. Vi tror kombinasjonen er strålende på stranden. Dessuten er det en viss fare for at hennes far er såpass langt unna at det ikke blir noe mas fra den kanten.

3. Christina Milan
Den 26 år gamle Christina har mer enn en pen stemme. Hun har afrokubanske foreldre, og vi er ganske så sikre på at hun passer svært godt på stranden. Dessuten er hun, etter det ryktene sier, en av de smarteste innenfor sin sjanger så det kan jo være at man kan diskutere øh... den siste boken du ikke har lest?

4. Carmen Electra
Carmen er 35 år. Vi sier det igjen, hun er trettifem. Se på bildene under og si det høyt for deg selv igjen.

5. Eva Longoria
Eva er etter sigende gift, men hvis hun hadde invitert oss på strandferie hadde vi sagt ja til den 32 år gamle skjønnheten.

6. Gisele Bündchen
Du vet det vi skrev om brasilianere når vi skrev om Alessandra? Det gjelder for den 27 år gamle Gisele også....

7. Elisha Cuthbert
Elisha er fra Canada, og har tidligere vært fotmodell. Vi tror de beina, og resten av den 25 år gamle jenta passer godt på stranda.

8. Evangeline Lilly
Nok en canadier på listen. Den 28 år gamle Evangeline har en kjæreste som de fleste av oss kan hamle opp med rent utseendemessig. Vi tror det, og kombinasjonen av hennes Lost-erfaring med de øynene er fint å ha med på hvilken som helst strand.

9. Jessica Alba
Hvorfor helt nede på en niende plas spør du kanskje? Vel, vi tror at den 26 år gamle Jessica Marie kan være litt for glad i badingen, og spesielt vannsporten. Slikt blir man sliten av.

10. Anna Kournikova
Vel, hun er i hvert flink til å sjekke bikinibuksa? Man trenger også en russer på listen, spesielt en 26 år gammel eks-tennisspiller som ser helt OK ut. Med OK mener vi litt over OK.

11. Kelly Brook
En brite må også til, og da er det naturlig å velge den 28 år gamle Kelly Ann fra Rochester. Hun er også modell for svømmetøy. Helt ok, det.

12. Lindsay Lohan
Hvorfor Lindsay? Jo, for man skal ha det gøy på tur også. Selv om hun har vært i rehab så tror vi er med på en longdrink eller ti.... Dessuten er den 21 år gamle New Yorkeren en som sikkert har minst like mange fregner som deg.

13. Ashley Tisdale
Hun spiller riktignok stort sett tenåringer, men den 22 år gamle Ashley fra New Jersey tror vi er en som kan underholde deg med sang, vitser eller annet hvis du skulle kjede deg på turen.

14. Kate Bosworth
Lois Lane må være med på tur. Dessuten er den 25 år gamle skjønnheten fra California. Der kan man å bade.

15. Kate Beckinsale
Nest eldst på vår liste, kun slått av Carmen, er Kate med sine 34 år. Gift er hun også, men med det smilet får hun lov til å sole seg sammen med oss.

I karusellen under har vi også tatt med Paris Hilton, for en kåring uten Paris strengt tatt ikke får lov til å kalle seg en kåring om man skal ha håp om å bo på et Hilton-hotell. Hederlig omtale gis også til Kate Moss som ikke fant bikinitoppen under sin juleferie i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere