De mest sexy kroppene

Her er listen over kvinnene med mest sexy kropp i Hollywood.

11.03.08 16:28

(SIDE2): Det amerikanske nettstedet AOL har kåret de mest sexy kvinnelige kjendiskroppene.

Både Rihanna, Shakira og Carrie Underwood er på listen over de mest sexy kjendisene i Hollywood. I tillegg avslører de hva hemmeligheten bak sin fantastiske kropp er.

Stor bildespesial nederst i saken.

1. Carrie Underwood
På toppen finner vi «American Idol»-vinner Carrie Underwood. Hun har vært vegetarianer siden hun var 13 år og skal visstnok være opptatt av å skrive ned alt hun spiser.

2. Sheryl Crow
Grammy vinner Sheryl Crow har bekjempet brystkreft og adoptert en gutt. Dette skal ifølge henne selv være årsaken til at hun ser så fantastisk ut.

3. Alicia Keys
Hennes faste armer og pene legger førte denne jenta opp blant topp tre-eliten. For å holde seg i form bedriver Keys blant annet med løping.

4. LeAnn Rimes
Rimes spiser 2000 kalorier og trener hver dag for å holde seg i form. Hun går blant annet i trapper og trener yoga for å holde kroppen ved like.

Er du enig i kåringen? Si din mening under!

5. Shakira
Den vakre sangerinnen får mer enn nok trening når hun holder sine konserter. Signaturdansen hennes er magedans, og du kan faktisk forbrenne rundt 300 kalorier per time ved å vrikke på magen slik hun gjør det.

6. Vanessa Williams
Den vakre «Ugly Betty»-stjernen har kropp som en tjueåring selv om hun er i førtiårene. Hun har fire barn og holder seg i form ved å spise mindre og trene mer enn hun gjorde da hun var yngre. «Jobb for kroppen din», er oppfordringen hun kommer med.

7. Helen Mirren
Vakre Mirren begynner å dra på årene, men hun ser fantastisk ut likevel. Hun sier hun vil prøve å bekjempe alderdommens tegn så lenge hun kan, og får trim ved å gå tur med hundene sine.

8. Rihanna
Den unge sangerinnen fra Barbados påstår hun holder seg i form ved å danse. I tillegg løfter hun vekter og hører på høyintensitetsmusikk når hun trener.

9. Kate Winslet
Hun blir omtalt som en virkelig kvinne med kurver, og legger ikke skjul på at hun unner seg noen godbiter en gang i mellom.

10. Jennie Garth
Hun innrømmer at hun ikke liker å trene, men hun ser bra ut. Stjernen har vært med i den amerikanske versjonen av «Skal vi Danse», og det skal visstnok ha ført til betydelig vekttap for den tidligere «Beverly Hills»-stjernen.

Her er resten av listen:

11. Renee Zellweger
12. Kimberly Locke
13. Rosario Dawson
14. Lucy Liu
15. Jennifer Hudson
16. Hilary Swank
17. Sandra Bullock
18. Diane Keaton
19. Beyoncé

Er du enig i kåringen? Si din mening under!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.