RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De mest skandaløse sexvideoene

Sist oppdatert:
Noen sexvideoer får mer oppmerksomhet enn andre. Her er sexvideoene som har skapt mest skandale.

(SIDE2:) Mange kjendiser liker å ha sex foran kamera. Og til publikums glede, har de en tendens til å lekke ut på internett. Enten via bitre ekskjærester, hovedpersonen selv eller ren uflaks.

Noen videoer rekker ikke engang bli lekket ut før de skaper skandale. Bare ryktet om en offentliggjøring av videoen er nok til å få oppmerksomhet.

ABC News har plukket ut noen av de saftigste sexvideoskandalene.

Kate Moss og Pete Doherty
Når det er snakk om to kjendiser på en gang, blir det ekstra moro. For tiden prøver Moss å stoppe ekskjæresten i å selge videoen, og foreløpig har den ikke kommet ut.

Rob Lowe
Denne skuespilleren ble spådd å bli et av de nye, store navnene på stjernehimmelen. Men på 1980-tallet var ikke publikum like begeistret for sexvideoer som i dag. Da Rob Lowes video med ham og to mindreårige jenter ble kjent, var han med ett ikke like populær.

Colin Farrell
Like ille gikk det ikke med Colin Farrell. Da den kvarter lange videoen med ham og ekskjæresten ble spredd på nettet, trodde han karrieren var over. Men det er den tydeligvis ikke.

Tonya Harding
Harding er fremdeles mest kjent for å ha skapt rabalder under OL på Lillehammer. I ettertid har hun også fått oppmerksomhet for videoen «Wedding Night». Det var eksmannen hennes som sto bak lekkasjen.

Pamela Anderson og Tommy Lee
Mens Moss og Dohertys video fremdeles er usett av de fleste, er Andersons og Lees sexvideo blant de mest kjente.

Dustin Diamond
Det er en stund siden vi har hørt fra denne karen, men de som var unge på 1990-tallet husker ham trolig fra «Saved By the Bell». I den 40 minutter lange sexvideoen har Diamond en hyrdestund med to kvinner.

Kelsey Grammer
Grammer er best kjent som Frasier fra TV-serien med samme navn og «Cheers». Da ekskjæresten hans truet med å la verden se deres sexvideo, betalte han henne en million dollar for å beholde videoen selv.

Paris Hilton
Ved siden av Pamela Anderson og Tommy Lees video, er trolig «1 Night in Paris» en av de mest kjente sexvideoene. Men Hilton har egentlig ingenting å klage på, da mye av dagens kjendisstatus skyldes nettopp denne videoen.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere